Left Right
scrollTop top

‘Britney vs Spears’ staat nu op Netflix


Britney Spears
© Jordan Strauss / Invision/AP (via Isopix)

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe documentaire Britney vs Spears. Deze film gaat over het corservatorschap van de zangeres waarbij de makers documenten konden inkijken die extra geheimen aan het licht brengen over de impact van het conservatorschap op het leven van Britney Spears.

Eerder dit jaar bracht de documentaire Framing Britney Spears van The New York Times het verhaal rond het conservatorschap van Britney Spears sterk onder de aandacht. Maar dat was niet de enige documentaire die gemaakt werd over de zaak. Ook Netflix werkte namelijk aan een documentaire en die is nu uit.

Geheime documenten

“Waarom moet ik nu naar nog een documentaire over het conservatorschap van Britney Spears moeten kijken?”, zou je kunnen denken. En inderdaad: voor wie Framing Britney Spears gezien heeft zal Britney vs Spears heel wat herhaling zijn, maar de documentaire heeft wel een interessant extraatje.

Documentairemaakster (en Britneyfan) Erin Lee Carr kreeg namelijk documenten te pakken waarin heel wat informatie staat over het conservatorschap en de impact ervan op het leven van Britney. Zo staat onder andere in de documenten omschreven hoe vaak Britney haar eigen kinderen kan zien en hoe Jamie Spears via achterpoortjes de volledige controle heeft over zijn dochter en haar fortuin.

Bekijk hier de trailer voor Britney vs. Spears:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…