Left Right
scrollTop top

Britney Spears verloofd met vriend Sam Asghari


Britney Spears Sam Asghari
© Galaxy/Star Max/Ipx / AP (via Isopix)

Britney Spears heeft goed nieuws dat voor één keer niet te maken heeft met de rechtszaak tegen haar vader. De zangeres heeft zich namelijk verloofd met haar vriend Sam Asghari met wie ze al meer dan vijf jaar lang een koppel vormt.

De Amerikaanse zangeres Britney Spears (39) gaat trouwen met haar vriend Sam Asghari. Britney liet het heuglijke nieuws zelf weten aan haar fans op Instagram.

Sam Asghari

Britney leerde Sam Asghari kennen op de set van de videoclip van haar nummer Slumber Party in 2016. Op dat moment werkte hij als model, maar eigenlijk is hij personal trainer en heeft hij zijn eigen fitnesszaal waar hij z’n klanten begeleidt met oefeningen en voedingsschema’s.

De zangeres maakte het nieuws zelf bekend met een video op Instagram. Daarin is ze te zien samen met Sam waarbij ze duidelijk haar ring toont. Het filmpje kreeg de caption: “Ik kan het f*cking niet geloven”, vergezeld van een aantal ring-emoji’s.

Gezin

In haar emotionele getuigenis in de rechtbank liet Britney enkele maanden geleden weten dat ze klaar was om een gezin te starten met haar vriend. Maar dat kon niet, want Britney heeft een spiraaltje en omdat ze niet zelf een afspraak mag maken bij de dokter kon ze dat niet laten verwijderen.

De verloving is dus alvast een stap in de goede richting voor Britney en haar wens om een gezin te starten met Sam Asghari. Ondertussen blijven de nieuwe advocaten van Britney ook ijveren om haar vader te verwijderen als conservator, waardoor Britney zelf over haar leven zal kunnen beslissen.

Bekijk hier de video (en vooral de ring) waarmee Britney haar verloving bekendmaakte:

Ook Sam deelde een foto met de ring op Instagram:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…