Left Right
scrollTop top

‘Jamie Spears wil 2 miljoen dollar om af te treden als conservator van Britney’


Britney Spears
© Dennis Van Tine/Star Max/Ipx / AP (via Isopix)

Jamie Spears, de vader van Britney, zou een bedrag van 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) eisen om af te treden als conservator van zijn dochter. Dat hebben de advocaten van Britney bekendgemaakt in een nieuwe aanklacht tegen de vader. In die aanklacht eisen ze dat Jamie meteen en zonder enige uitbetaling aftreedt.

De advocaten van Britney Spears hebben een nieuw verzoek ingediend om Jamie Spears onmiddellijk te verwijderen als conservator. In augustus zei Jamie Spears dat hij bereid was om afstand te doen van het conservatorschap, maar nu komen we te weten dat hij daar wel een dure voorwaarde aan koppelde.

2 miljoen dollar

Volgens de advocaten van Britney Spears vraagt haar vader namelijk 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) in ruil voor het beëindigen van het conservatorschap. “Ongeacht het verleden zijn Mr. Spears en zijn raadsman nu op de hoogte: De status quo kan niet langer getolereerd worden en Britney Spears zal niet worden afgeperst”, staat in het nieuwe verzoek, dat Deadline te pakken kreeg, te lezen.

“De flagrante poging van Jamie Spears om aan ruilhandel te doen en in te stemmen met de schorsing en verwijdering in ruil voor 2 miljoen dollar aan betalingen, bovenop de miljoenen die Jamie Spears en zijn medewerkers al uit het conservatorschap van Britney Spears hebben geoogst, is een no-go. Het enige eervolle, fatsoenlijke en humane dat Jamie Spears nu kan doen, is zelf ontslag nemen, alle nodige informatie verstrekken om zijn boekhouding te evalueren en, als de zaken niet in consensus kunnen worden opgelost, proberen zijn boekhouding te verdedigen”, staat er verder te lezen in het nieuwe verzoekschrift.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…