Marvel lost eerste trailer voor aankomende serie ‘Hawkeye’ op Disney+

De nieuwe serie Hawkeye voor Disney+ heeft een eerste trailer gekregen. Daarin zien we hoe Clint Barton (Jeremy Renner) samen met de jonge boogschutter Kate Bishop (Hailee Steinfeld) probeert te zorgen dat hij op Kerstmis bij zijn familie kan zijn, iets wat moeilijker blijkt dan eerst gedacht.

Jeremy Renner kroop de afgelopen jaren al meermaals in de huid van Clint Barton, aka Hawkeye, voor verschillende Avengers-films. Tot nu toe bleef zijn rol echter altijd redelijk beperkt, maar daar komt binnenkort verandering in. Renner krijgt eind dit jaar namelijk zijn eigen Marvel-serie op Disney+.

Na het succes van WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki zijn de verwachtingen voor Hawkeye hoog gespannen. Een eerste korte trailer lijkt die verwachtingen alvast waar te maken met de goede combinatie van humor en actie die Marvel al enige tijd kenmerkt.

Kate Bishop

Hawkeye speelt zich af na de avonturen van Avengers: Endgame. In die film maakten de Avengers de Blip van Thanos ongedaan en kreeg Clint Barton zijn familie dus terug. Die waren door de vingerknip van de superschurk namelijk allemaal verdwenen waardoor Hawkeye op een moordlustig pad te wereld rondreisde.

In de serie Hawkeye zien we hoe Clint Barton wil genieten van zijn familie en hoopt Kerstmis met hen allemaal samen te vieren. Zijn gewelddadig verleden achterhaalt hem echter en dus dreigt dat feestje niet door te gaan. In de strijd die daarop volgt, komt hij in contact met de jonge, ambitieuze boogschutter Kate Bishop, die hem uiteindelijk zal opvolgen.

Bekijk hier de trailer van Hawkeye

Hawkeye is vanaf 24 november 2021 te zien via Disney+

Meer
Lees meer...