‘One Tree Hill’ komt met sequel naar Netflix

Netflix werkt aan een vervolg op de populaire serie One Tree Hill. Hoofdrolspelers Sophia Bush en Hilarie Burton keren terug als Brooke Davis en Peyton Sawyer en nemen ook de rol van uitvoerend producent op zich. De nieuwe reeks speelt zich twintig jaar na de originele serie af.

One Tree Hill liep van 2003 tot 2012 en volgde het leven van halfbroers Nathan en Lucas Scott in het fictieve stadje Tree Hill, North Carolina.

One Tree Hill

De originele reeks ging negen seizoenen mee en was een groot succes. Het verhaal draaide om de rivaliteit tussen Nathan (James Lafferty) en Lucas (Chad Michael Murray), die samen opgroeiden met een gedeelde vader, Dan Scott. Ook de andere hoofdpersonages, zoals Haley (Bethany Joy Lenz), Brooke, en Peyton, kregen veel aandacht.

Ondanks het feit dat de reeks al meer dan tien jaar is afgelopen, blijft het toch nog immens populair. Dat komt mede doordat actrices Sophia Bush, Hilarie Burton en Bethany Joy Lenz samen de podcast Drama Queens hebben. Daarin bekijken en bespreken ze wekelijks oude afleveringen.

Sequel

Binnenkort heeft het trio dus nog meer afleveringen te bespreken, want Netflix is druk bezig met een sequel van One Tree Hill. Die nieuwe serie volgt Brooke Davis en Peyton Sawyer als ouders, twintig jaar na de gebeurtenissen van de originele serie.

Naast Bush en Burton zal ook Danneel Ackles, bekend als Rachel Gatina, een rol spelen in de reeks. Samen met haar echtgenoot Jensen Ackles (Supernatural) zal ze ook betrokken zijn als uitvoerend producent. Of andere originele castleden, zoals Chad Michael Murray als Lucas en James Lafferty als Nathan, nog zullen terugkeren, is niet bekend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de Streaming Insider.

Meer
Lees meer...