‘One Tree Hill’-cast houdt reünie en TikTok geniet mee

Het is ondertussen al tien jaar geleden dat de laatste aflevering van One Tree Hill te zien was. De reeks begon in 2003 en werd op korte tijd een van de populairste series van dat moment. Vooral de broers Lucas (Chad Michael Murray) en Nathan Scott (James Lafferty) vielen toen in de smaak. Samen met een hoop andere acteurs hielden zij nu een reünie tijdens een conventie voor het goede doel.

Ravens on three! De bekende basketbalploeg uit Tree Hill was dit weekend tijdelijk terug. De cast van One Tree Hill hield namelijk een reünie tijdens een conventie in Wilmington, North Carolina. Daar werd de serie al die jaren geleden ook opgenomen. Tijdens de conventie waren onder andere Chad Michael Murray, James Lafferty, Austin Nichols, Shantel VanSanten en Jana Kramer aanwezig. En daarbij hoorde ook een basketmatch van de Ravens.

One Tree Hill

Met de komst van de streamingdiensten zijn er ondertussen tientallen tienerseries die populair zijn. Maar tien jaar geleden waren er maar een aantal series die écht populair waren. Daar was One Tree Hill er eentje van. De serie was tussen 2003 en 2012 een van de meest bekeken series van dat moment en was te volgen op de Amerikaanse zender The CW.

De serie gaat over Tree Hill, een klein dorpje in de Amerikaanse staat North Carolina. Daar wonen Lucas Scott (Murray) en zijn halfbroer Nathan (Lafferty). Nathan is de ster van het basketbalteam de Ravens en wanneer ook Lucas op een dag dat team komt vervoegen, begint de drama.

Reünie

Nu, tien jaar na de allerlaatste aflevering, hielden (bijna) alle castleden een reünie. Dat deden ze tijdens een conventie voor het goede doel. Bijna iedereen van de cast was aanwezig, behalve Sophia Bush, die Brooke Davis speelde. Zij moest enkele dagen voor de conventie afzeggen door ziekte.

De anderen waren wel aanwezig en lieten dat ook weten via sociale media. Zo deelde acteur Bryan Greenberg, die Jake Jagielski speelde, een foto van zichzelf samen met Chad Michael Murray en James Lafferty met bijschrift “Ravens on 3″. Daarmee verwees hij naar hun personages en de basketploeg uit de reeks.

Na de conventie speelden enkele acteurs ook nog een basketwedstrijd voor het goede doel in bijpassende Ravens-shirts. Daarbij kon Murray wel niet meedoen door een blessure, maar coachte hij zijn collega’s. Van die wedstrijd staan er ondertussen enorm veel beelden op TikTok.

Bekijk hier enkele TikToks van de conventie:

@megan.bogue The chockhold James and Chad have on me is strong #greenscreenvideo #onetreehill #nathanscott #lucasscott #scottbrothers #onetreehill ♬ original sound – Jadynnn🖤
@dctransplant Consider my inner teenager healed. #OneTreeHill ♬ I Don't Want to Be – Gavin DeGraw
@thelivinglively ok but seeing Q & Whitey healed my inner teen. are you team nathan or lucas? #oth #othconvention #onetreehill #chadmichaelmurray #jameslafferty #stephencolletti ♬ original sound – Liv Hall
@kiarra_jude this was incredible to watch 💙 #onetreehill #oth #aweekendintreehill #onetreehilltiktok #treehillravens #onetreehillconvention #lucasscott ♬ I Don't Want to Be – Gavin DeGraw
Meer
Lees meer...