OnePlus onthult meer details over aankomende Nord 4, Pad 2, Nord Buds 3 Pro en Watch 2R

Op dinsdag 16 juli lanceert OnePlus tijdens zijn Summer Launch Event in Milaan vier nieuwe producten. Het gaat om de smartphone OnePlus Nord 4, de tablet OnePlus Pad 2, de earbuds OnePlus Nord Buds 3 Pro en de smartwatch OnePlus Watch 2R. Het internationale technologiemerk heeft inmiddels meer details vrijgegeven over deze opwindende aankondigingen.

Het wordt een spannende zomer voor fans van OnePlus. Tijdens het Summer Launch Event in Milaan zal OnePlus vier nieuwe techproducten presenteren. Deze omvatten een nieuwe smartphone, een tablet en meerdere wearables die de innovatieve kracht van het merk laten zien.

OnePlus Nord 4: Metaal en betaalbaar

De nieuwe OnePlus Nord 4 wordt de eerste volledig metalen smartphone van het merk met 5G-ondersteuning. Dit ontwerp zorgt voor “sterkte en verfijning”. Met een dikte van slechts 7,99 millimeter is het ook de dunste Nord tot nu toe. De Nord-lijn van OnePlus staat bekend om het beschikbaar maken van toptechnologie in betaalbare toestellen, en de Nord 4 belooft deze traditie voort te zetten.

OnePlus Pad 2: Lichtgewicht en compact

De OnePlus Pad 2 is ontworpen om nog lichter en compacter te zijn, waardoor het ideaal is om overal mee naartoe te nemen. Deze nieuwe tablet is uitgerust met de nieuwste AI-technologie, wat de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Het is een welkome aanvulling op het tabletgamma van OnePlus.

OnePlus Nord Buds 3 Pro: Ruisonderdrukking en krachtige bas

De OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn de nieuwste earbuds van het merk en beschikken over actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Gebruikers kunnen genieten van indrukwekkende basprestaties, wat deze earbuds perfect maakt voor muziekliefhebbers die onderweg zijn.

OnePlus Watch 2R: Verfijnde fitnesstracker

De OnePlus Watch 2R is de opvolger van de recent gelanceerde en veelgeprezen OnePlus Watch 2. Deze smartwatch is uitgerust met dezelfde revolutionaire Dual-Engine-architectuur, die zorgt voor een batterijduur van 100 uur. Daarnaast biedt de Watch 2R verbeterde fitnesstracking, waardoor gebruikers nauwkeurige resultaten kunnen behalen tijdens het sporten.

Meer
Lees meer...