OnePlus lanceert met Watch 2R een lichtere smartwatch met indrukwekkende batterijduur

OnePlus heeft tijdens zijn Summer Launch Event in Milaan de OnePlus Watch 2R aangekondigd. Deze nieuwe smartwatch is een lichtere variant van de populaire OnePlus Watch 2, met dezelfde lange batterijduur en een reeks indrukwekkende functies.

Tijdens het Summer Launch Event in Milaan lanceerde OnePlus meerdere nieuwe producten. Zo was er met de OnePlus Nord 4 een nieuwe smartphone is het middensegment. Met de OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn er dan weer betaalbare earbuds met noise cancellation uitgebracht. Daarnaast is er ook een nieuwe smartwatch: OnePlus Watch 2R.

OnePlus Watch 2R

Eind februari bracht OnePlus de Watch 2 op de markt, een smartwatch die lovende kritieken kreeg en werd geprezen als een van de beste keuzes in zijn prijsklasse. Nu komt OnePlus met de Watch 2R, een lichtere versie van dit succesvolle model. De Watch 2R is ontworpen om tegemoet te komen aan feedback van gebruikers die het gewicht van de Watch 2 als een minpunt ervaarden.

Indrukwekkende batterijduur

Net als zijn voorganger, beschikt de OnePlus Watch 2R over een indrukwekkende batterijduur. Bij normaal gebruik kan de smartwatch tot 100 uur meegaan zonder opladen, wat gebruikers veel vrijheid en gemak biedt.

Veelzijdige functionaliteiten

De Watch 2R biedt alle functies die je van een moderne smartwatch mag verwachten. Gebruikers hebben toegang tot Google-apps zoals Maps, Assistant, Wallet en Calendar. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de fitnessmogelijkheden, waardoor het bijhouden van sportactiviteiten moeiteloos verloopt.

Lichter ontwerp

Een van de meest opvallende kenmerken van de OnePlus Watch 2R is het lichtere ontwerp. De smartwatch is gemaakt van aluminium, wat het gewicht met 25 procent vermindert in vergelijking met de Watch 2. Dit maakt het dragen van de Watch 2R een stuk comfortabeler, vooral tijdens langere periodes.

Beschikbaarheid en prijs

De OnePlus Watch 2R is vanaf vandaag, dinsdag 16 juli, beschikbaar bij de bekende verkooppunten. De smartwatch is verkrijgbaar in twee kleuren: Gunmetal Gray en Forest Green. De adviesprijs bedraagt 279 euro.

Meer
Lees meer...