‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Binnen twee weken komt Only Murders in the Building terug naar Disney+. Vanaf 27 augustus is het vierde seizoen namelijk te zien. Daarin trekken de drie podcastmakers naar Los Angeles om er nog bekender te worden, maar ook om een nieuwe zaak op te lossen. Disney+ deelde vandaag de officiële trailer.

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Seizoen 4

Voor het nieuwe seizoen trekken de personages naar Los Angeles. In de laatste aflevering van het derde seizoen was te zien hoe Charles (Steve Martin), Mabel (Selena Gomez) en Oliver (Martin Short) samen met hun buren en castleden van de musical viert dat de moord op Ben (Paul Rudd) is opgelost. Daarbij krijgen ze ook bezoek van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles. Zij wordt later die avond dood teruggevonden.

In seizoen 4 trekt het trio richting Los Angeles om er hun verhaal te laten verfilmen. Maar terwijl ze daar zijn, willen ze ook de moord op Sazz oplossen. Dat zorgt opnieuw voor heel wat onverwachte wendingen.

Trailer

In de trailer krijgen we vooral te zien hoe de drie zichzelf te zien krijgen in de vorm van filmpersonages. Daarbij wordt Charles gespeeld door acteur Eugene Levy, is de rol van Mabel weggelegd voor Eva Longoria en speelt Zach Galifianakis de rol van Oliver. Op die manier wordt het verhaal wat ingewikkeld, maar het komt er dus op neer dat die drie acteurs zichzelf zullen spelen. Iets wat ook binnen de reeks voor heel wat verwarring zorgt.

Only Murders in the Building seizoen 4 is vanaf 27 augustus te zien op Disney+. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van al het streamingnieuws.

Meer
Lees meer...