‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 zal zich in Los Angeles afspelen

Een van de meest succesvolle series van streamingdienst Hulu is Only Murders in the Building. De reeks is ondertussen al toe aan zijn vierde seizoen. Daarvan zullen de opnames dit voorjaar van start gaan. In tegenstelling tot de vorige seizoenen zal het nieuwe seizoen zich in Los Angeles afspelen in plaats van New York.

Al sinds het begin van de comedyreeks Only Murders in the Building is het een groot succes. De opzet is simpel: drie bewoners van een bekend appartementencomplex in New York komen samen na een mysterieuze moord.

Ze zijn alle drie geobsedeerd door misdaadpodcasts en beslissen dan ook al snel om er samen eentje te beginnen over de gebeurtenissen in de Arconia. Na drie seizoenen in hun geliefde gebouw trekt het trio voor het nieuwe seizoen naar Los Angeles.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

Door de jaren heen waren er al heel wat bekende gastacteurs te zien in de serie. Zo verscheen het laatste nieuwe seizoen afgelopen zomer met onder andere Meryl Streep, Jesse Williams en Paul Rudd. Ook voor het vierde seizoen zal de reeks zonder twijfel enkele grote namen kunnen strikken, maar dat valt nog af te wachten.

Los Angeles

Het derde seizoen eindigde met de moord op Charles’ stand-in Sazz (Jane Lynch). Zij werkte in de filmwereld vaak als stand-in en was daardoor ook vaak in Los Angeles te vinden. Dat in combinatie met het feit dat Olivers nieuwe vriendin Loretta (Meryl Streep) ook al sprak van nieuwe projecten in LA. Het leek er dus al langer op dat de productie voor het nieuwe seizoen naar de Westkust zou trekken, maar dat nieuws is nu dus ook officieel bevestigd. Fans moeten dus afscheid nemen van het iconische Arconia in New York.

Meer
Lees meer...