‘Only Murders in the Building’: Disney+ kondigt officieel vierde seizoen aan

Goed nieuws voor de fans van Only Murders in the Building. Wat al enige tijd in de lucht ging, is nu ook officieel: de reeks krijgt een vierde seizoen. Dat heeft de streamingdienst Disney+ zojuist bekendgemaakt.

Only Murders in the Building is een van de meest succesvolle reeksen van Hulu op Disney+ van de laaste jaren. De reeks krijgt haast unaniem positieve commentaren en heeft dan ook een score van 98 procent op Rotten Tomatoes. Ook na drie seizoenen blijft de serie kwaliteit bieden. Bovendien zijn er de laatste jaren met onder andere Meryl Streep, Paul RuddJesse Williams en Ashley Park meerdere grote namen toegevoegd aan de cast.

Sinds woensdag 9 augustus kan je wekelijks op Disney+ terecht voor een nieuwe aflevering van het derde seizoen, dat opnieuw uit 10 afleveringen bestaat. De laatste van die afleveringen is sinds vandaag te zien op de streamingdienst. Daardoor is er de voorbije maanden volop gespeculeerd over de toekomst van de serie. Recent nog liet maker John Hoffman zich daarover alvast optimistisch uit.

Vierde seizoen

Op een officiële bevestiging was het echter nog steeds wachten, tot nu. Disney+ heeft nu laten weten dat Only Murders in the Building vernieuwd is voor een vierde seizoen. Wanneer dat te zien zal zijn, is nog niet geweten.

In het derde seizoen van Only Murders in the Building onderzoeken Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadwayshow. Het gaat om Hollywoodster Ben Glenroy (Paul Rudd) die zijn Broadwaydebuut maakte. Het zal de moeilijkste zaak tot nu toe worden voor het trio. Waarover het vierde seizoen zal gaan, is nog niet bekendgemaakt.

Meer
Lees meer...