‘Only Murders in the Building’: Meryl Streep en Paul Rudd vervoegen cast seizoen 3

Op dit moment wordt het derde seizoen van Only Murders in the Building opgenomen. Daarin zullen we de vertrouwde gezichten uit de reeks terugzien, maar zullen we ook kennis maken met enkele nieuwe personages. Twee daarvan zullen gespeeld worden door niemand minder dan Meryl Streep en Paul Rudd.

Only Murders in the Building komt binnenkort terug voor een derde seizoen. De eerste twee seizoenen van de reeks met Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short in de hoofdrollen konden al op heel wat lovende commentaar rekenen. En met twee indrukwekkende nieuwe namen voor het derde seizoen lijkt daar geen verandering in te gaan komen.

Only Murders in the Building seizoen 3

De Hulu-reeks Only Murders in the Building, die bij ons te bekijken is via Disney+, was al vanaf de start een succes. Only Murders in the Building volgt drie bewoners van The Arconia, een groot luxueus appartementsgebouw in New York. Charles, Oliver en Mabel zijn alle drie fans van true crime-podcasts en nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsgebouw besluiten ze om zelf een podcast te beginnen waarin ze op zoek gaan naar de moordenaar. Na het succes van het eerste seizoen volgde een jaar later al het tweede en ook het derde seizoen werd kort nadat het tweede verscheen bevestigd. De opnames voor het derde seizoen van de reeks zijn nu aan de gang en we krijgen al meteen enkele nieuwe gezichten te zien.

Selena Gomez deelde een video vanop de set en daarop waren twee nieuwe gezichten te zien. “De gang is terug! Kan dit nog beter worden?”, vraagt Selena zich luidop af. En dan verschijnt de acteur Paul Rudd in beeld. Rudd was al kort te zien in het tweede seizoen, maar zal dus een grotere rol krijgen in het derde seizoen van Only Murders in the Building. Hij laat weten dat het toch nog beter kan worden. Vervolgens zien we Meryl Streep letterlijk opduiken van achter de zetel. Paul Rudd en Meryl Streep zullen dus te zien zijn in het derde seizoen van Only Murders in the Building. Eerder werd ook Jesse Williams al bevestigd als nieuw gezicht voor het derde seizoen. Het is nog niet geweten welke rollen ze zullen spelen en wanneer het derde seizoen zal verschijnen.

Bekijk hier de video op Instagram:

Selena Gomez postte nadien ook nog een foto met de cast:

Meer
Lees meer...