Cara Delevingne is nieuwe buurvrouw Selena Gomez in ‘Only Murders in the Building’ seizoen 2

Goed nieuws! De Disney+-serie Only Murders in the Building met Selena Gomez, die nog beter scoort dan de immens populaire Netflixserie Squid Game, krijgt een tweede seizoen. Dat nieuws verbaast ons niet, maar nu zou de productie van dat nieuwe seizoen volop bezig zijn. Dat bevestigde Pink Panther-acteur Steve Martin op sociale media. Meer nog, model en actrice Cara Delevingne zou de cast, en haar goede vriendin Gomez, vervoegen als de kersverse buurvrouw van de hoofdrolspelers.

De opnames van het tweede seizoen van de fan favorite komedieserie Only Murders in the Building zijn woensdag 1 december officieel begonnen. Dat liet acteur Steve Martin, die naast Selena Gomez en acteur Martin Short, de hoofdrol speelt in de serie weten op Twitter.

Only Murders in the Building

Het eerste seizoen van de serie volgt drie vreemdelingen die in hetzelfde appartementsgebouw in New York wonen. Wanneer hun buurman op mysterieuze wijze overlijdt, besluit het ongewone trio zelf op onderzoek te gaan. Het appartement van die gestorven buurman blijkt nu dus vrij te zijn, want in het tweede seizoen komt er een nieuwe buurvrouw wonen. Die rol zal gespeeld worden door niemand minder dan model en ook actrice: Cara Delevingne, schrijft People.

Volgens The Hollywood Reporter zal Delevingne de rol van Alice vertolken. De nieuwe buurvrouw Alice is een “verfijnde kunstwereld insider”, die net zo geobsedeerd raakt door de moordmysteries in het flatgebouw in New York City als onze onwaarschijnlijke vrienden uit seizoen 1, Mabel (Gomez,) Oliver (Martin Short) en Charles (Steve Martin). Hulu (deels van Disney+) kondigde eerder al aan dat het eerste seizoen van de veelgeprezen show de beste originele komedieserie van de streamer werd. Maar ook de scores op IMDb en Rotten Tomatoes liggen tamelijk hoog, hoger dan Netflix’ successerie Squid Game, zoals we al eerder schreven.

Oude vriendinnen

Gomez en Delevingne zijn al enkele jaren goed bevriend en leerden elkaar vooral beter kennen dankzij hun tijd samen op de set van de muziekvideo van Taylor Swifts Bad Blood, in 2014. In 2015 ontstonden er geruchten dat Gomez en Delevingne aan het daten zouden zijn, hoewel de zangeres die later allemaal ontkrachte. De twee werden wel onlangs nog samen gespot bij een New York Knicks-wedstrijd midden november, waar Gomez Delevingne een kus op de wang gaf om de befaamde Kiss Cam van de arena te plezieren.

Seizoen 2

Het plot van seizoen 2 zal waarschijnlijk verder gaan waar het vorige seizoen ophield (spoiler alert!), met de moord op Bunny, de huisbaas, in Mabels appartement. Mabel, Oliver en Charles zullen dus koste wat het kost hun onschuld moeten bewijzen, terwijl ze de echte moordenaar proberen te vinden. Hoe Delevingnes personage hierin zal passen, is nog niet helemaal duidelijk.

Naast Delevingne, Gomez, Martin en Short zullen verschillende andere bekende personages uit het eerste seizoen waarschijnlijk terugkeren in seizoen 2, waaronder actrice Tina Fey (Mean Girls, Sisters) en de andere buren die in hetzelfde appartementsgebouw verblijven. Er is nog geen vaste datum geprikt voor de terugkeer van Only Murders in the Building. Maar met de hoeveelheid enthousiasme en steun van de fans en critici voor seizoen 1, is het geen verrassing dat seizoen 2 zo’n snelle ontwikkeling krijgt. Geschat zou de serie ergens halverwege 2022 terugkeren, gebaseerd op het productieschema van het eerste seizoen.

Acteur Steve Martin deelt de eerste foto vanop de set van seizoen twee van de mysterieuze komedieserie en fans kunnen hun enthousiasme haast niet bedwingen in de comments eronder.

Meer
Lees meer...