‘Only Murders in the Building’ krijgt een derde seizoen!

Als je wat goed nieuws op deze maandag kon gebruiken, dan hebben we wel iets voor jou. De populaire Disney+-reeks Only Murders in the Building is namelijk zopas vernieuwd voor een derde seizoen! Dat betekent dat we ons geliefde speurderstrio nog eens samen aan het werk zullen zien.

Seizoen 2 van Only Murders in the Building staat nog geen twee weken op Disney+ of er is zonet aangekondigd dat er ook zeker een derde aankomt. Dat lieten hoofdrolspelers Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin zelf weten in een podcast-achtig bericht op het officiële Twitteraccount van de reeks.

Only Murders in the Building

Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short blijken nog steeds een briljante, maar dodelijke combinatie. Want hun komische misdaadreeks Only Murders in the Building is zopas vernieuwd voor een seizoen 3. “Al jullie favorieten personages komen terug voor een derde seizoen”, zegt Selena Gomez aka Mabel in de aankondiging op Twitter. Wij hopen dat Cara Delevingne daar alvast bijzit, die de nieuwe love interest van Mabel speelt in seizoen 2.

“De grote interesse bij alle generaties, de aanwezigheid van humor en hart, en onze originele manier van aanpakken, zijn hét bewijs van het uitstekende werk van Dan, John, Steve, Marty en Selena”, zegt Craig Erwich, van Hulu Originals en ABC Entertainment. “We zijn zo dankbaar dat we de verhalen van Charles, Oliver en Mabel kunnen blijven vertellen aan de kijkers. Zij blijven ons namelijk tonen dat ze hunkeren naar meer van dit verhaal.”

Seizoen 2

Seizoen 2 begint waar het eerste seizoen eindigde. Daarin werden Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) namelijk erin geluisd voor de moord op voorzitter Bunny Folger. Het speurderstrio zal dus alles uit de kast moeten halen om hun namen te zuiveren. Intussen moeten ze ook de echte moordenaar zien te vinden.

Wat het derde seizoen voor ons in petto zal hebben, blijft nog een goed bewaard geheim. Al doet de Twitteraankondiging vermoeden dat er ons speurderstrio een nieuwe moordmysterie te wachten zal staan …

Meer
Lees meer...