‘Only Murders in the Building’ seizoen 2 is vanaf nu te zien op Disney+

Het is zover. Vanaf vandaag, 28 juni, is het tweede seizoen van Only Murders in the Building te zien op Disney+. De streamingdienst zette vandaag al twee afleveringen online, daarna verschijnt er elke week een nieuwe. In het nieuwe seizoen zal het trio Charles, Mabel en Oliver het hard te verduren krijgen.

De moordmysteries in the Building gaan vanaf vandaag terug van start op Disney+. Vorige week deelde de streamingdienst nog een laatste trailer. Daarin werd duidelijk dat de spanning stijgt wanneer de hoofdpersonages zelf worden gezien als moordenaars.

Only Murders in the Building

De reeks Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit. Dat doen ze aan de hand van een podcast, waar ze al hun speculaties delen.

Het succes van de reeks ging meteen na de release de hoogte in en ook dit jaar is de serie een grote kanshebber bij de Emmy’s. Hoewel series als Abbott Elementary en Ted Lasso ook dit jaar geduchte tegenstanders zijn.

Tweede seizoen

Door het grote succes werd er kort na het eerste seizoen meteen een tweede aangekondigd. En dat seizoen is vanaf vandaag wekelijks te zien op Disney+. In het tweede seizoen focust het trio zich op de moordzaak rond voorzitter Bunny Folger. Maar die focus verandert wanneer het trio zelf verdacht wordt van de moord.

Ze worden zelf het onderwerp van andere podcasts, die het trio nu zien als moordenaars. En in het gebouw worden ze ondertussen ook als moordenaars beschouwd, waardoor de sfeer compleet omdraait. Maar toch lijkt er ook plaats voor romantiek, want actrice Cara Delevingne zou haar intrede maken als love interest van Mabel (Selena Gomez).

Bekijk de trailer van Only Murders in the Building hier:

Only Murders in the Building is vanaf nu te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...