‘Only Murders in the Building’ seizoen 2 krijgt laatste trailer

Binnenkort is het tweede seizoen van Only Murders in the Building te zien op Disney+. Vanaf 28 juni kunnen fans naar de eerste twee afleveringen kijken, daarna volgt er elke week een nieuwe. In de nieuwe trailer is te zien hoe het trio Charles, Oliver en Mabel serieus in de problemen komt.

De moordmysteries in the Building gaan binnenkort weer van start op Disney+. Binnen twee weken, op 28 juni, verschijnt het nieuwe seizoen van Only Murders in the Building namelijk op de streamingdienst. Om dat te vieren deelde Disney nog een laatste uitgebreide trailer. Daarin wordt duidelijk dat de spanning stijgt, zeker wanneer de hoofdpersonages zelf verdacht worden van moord.

Only Murders in the Building

De reeks Only Murders in the Building volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit. Dat doen ze aan de hand van een podcast, waar ze al hun speculaties delen.

In het tweede seizoen focust het trio zich op de moordzaak rond voorzitter Bunny Folger. Maar die focus verandert wanneer het trio zelf verdacht wordt van de moord. Ze worden zelf het onderwerp van andere podcasts, die het trio nu zien als moordenaars. En in het gebouw worden ze ondertussen ook als moordenaars beschouwd, waardoor de sfeer compleet omdraait. Maar toch lijkt er ook plaats voor romantiek, want actrice Cara Delevingne zou haar intrede maken als love interest van Mabel (Selena Gomez).

Bekijk de trailer van Only Murders in the Building hier:

Only Murders in the Building is vanaf 28 juni te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...