Disney+ onthult nieuwe trailer ‘Only Murders in the Building’ seizoen 2

Maak je klaar voor nog betere moppen en een mysterie vanjewelste in seizoen 2 van Only Murders in the Building! Er staat ons geliefde speurderstrio, bestaande uit Martin Short, Steve Martin en Selena Gomez, namelijk weer heel wat te wachten. Als we de zonet onthulde trailer van het aankomende seizoen mogen geloven althans. Want wat is er nu leuker dan erin worden geluisd voor moord?

Only Murders in the Building was een van de beste nieuwe reeksen van vorig jaar. Daarom kijken fans hard uit naar de première van het tweede seizoen volgende maand. In de eerste trailer krijgen we eindelijk een blik op wat we allemaal kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van de populaire Disney+-reeks.

Seizoen 2

Seizoen 2 begint waar het eerste seizoen eindigde. Daar werden Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) namelijk erin geluisd voor de moord op Bunny Folger (Jayne Houdyshell). In de nieuwe trailer zien we het trio alles uit te kast halen om hun namen proberen te zuiveren. Ondertussen gaan ze uiteraard op zoek naar de echte moordenaar.

We krijgen ook een glimp op enkele nieuwe gaststerren in het nieuwe seizoen. Daarbij zijn comédienne Amy Schumer, Prison Break-acteur Michael Rapaport en actrice Shirley Maclaine (Downton Abbey, Glee) de opvallendste. Amy Ryan keert terug als Jan. We konden ook kort Cara Delevingne spotten die, zoals onlangs vernomen, de love interest van Selena Gomez speelt.

Trailer

De nieuw onthulde trailer zelf is gewoon een geweldige herinnering aan wat het eerste seizoen zo’n groot succes maakte. Martin, Short en Gomez zijn nog steeds een briljante, maar dodelijke combinatie. En hoewel de trailer maar iets meer dan een minuut duurt, kan je vanaf het moment dat je op play drukt haast niet meer stoppen met lachen.

Het tweede seizoen van Only Murders in the Building is vanaf 28 juni te streamen op Disney+.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Only Murders in the Building seizoen 2 is vanaf 28 juni te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...