‘Only Murders in the Building’ seizoen 2 komt in juni op Disney+

Disney heeft zojuist aangekondigd dat het tweede seizoen van Only Murders in the Building vanaf 28 juni 2022 op Disney+ zal verschijnen. Dat betekent dat we binnen twee maanden al te zien krijgen hoe het verhaal uit het eerste seizoen verdergaat. De releasedatum op Hulu was eerder al bekend, maar nu laat Disney dus weten dat het ook daar op dezelfde dag verschijnt.

De fans van de comedyserie Only Murders in the Building kunnen alvast de popcorn klaarzetten, want binnen twee maanden komt het tweede seizoen uit. Vanaf 28 juni zullen kijkers van nieuwe afleveringen kunnen genieten. Daarin keert het grootste deel van de cast terug en raken de personages nóg meer in moordmysteries verwikkeld.

Only Murders in the Building

De reeks Only Murders in the Building ging in de zomer van vorig jaar in première op het streamingplatform Hulu. Meteen na de release kon de reeks op heel wat goede recensies rekenen, waardoor er in september al meteen een tweede seizoen werd bekendgemaakt. Dat tweede seizoen komt er dus heel binnenkort aan, want vanaf 28 juni kunnen de fans de reeks al bekijken op Disney+.

Het verhaal volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit. Dat doen ze aan de hand van een podcast, waar ze al hun speculaties delen. Eén nadeel: iedereen denkt dat ze bij de moord betrokken waren.

Wat het tweede seizoen zal brengen, daar is nog niets over bekend. Maar we weten wel al dat actrice Cara Delevingne de cast komt vervoegen. Wat zij zal spelen, weten we ook nog niet. Maar we hoeven alleszins niet meer lang te wachten op een antwoord.

Bekijk hier alvast een eerste teaser:

Only Murders in the Building is te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...