Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin kondigen releasedatum ‘Only Murders in the Building’ seizoen 2 aan

Ons favoriete speurderstrio, bestaande uit Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short, keert deze zomer terug! De hoofdrolspelers hebben namelijk in een grappig filmpje officieel aangekondigd dat seizoen 2 van Only Murders in the Building op 28 juni 2022 op de streamingdienst Hulu zal verschijnen. Wij zullen het tweede seizoen van de reeks waarschijnlijk iets later op Disney+ kunnen bekijken.

Nog heel even wachten en dan kunnen we kijken naar het tweede seizoen van de goed scorende Disney+-reeks Only Murders in the Building. We weten nu namelijk dat seizoen 2 van de serie op 28 juni 2022 op Hulu te zien zal zijn. Kort daarna zal het naar Disney+ komen. Bij de aankondiging van de hoofdrolspelers kregen we ook een officiële synopsis van het tweede seizoen mee.

Seizoen 1

Het eerste seizoen van de serie volgt drie vreemdelingen: zangeres Selena Gomez, Steve Martin (The Pink PantherCheaper by the Dozen) en Martin Short (Three Amigos!The Santa Claus 3). Zij wonen in hetzelfde appartementsgebouw in New York en blijken ook een obsessie voor waargebeurde misdaadverhalen te delen.

Wanneer hun buurman op mysterieuze wijze overlijdt, besluit het ongewone trio zelf op onderzoek te gaan. Het appartement van die gestorven buurman blijkt nu dus vrij te zijn, waar een nieuwe buurvrouw haar intrek zal nemen. Eind vorig jaar kwamen we al te weten dat die rol gespeeld zou worden door model, actrice en goede vriendin van Gomez: Cara Delevingne.

Tweede seizoen

Op het einde van seizoen 1 zagen we hoe het trio de succesvolle oplossing van de moord op hun buurman Tony Kono vierden. Dat geluk was echter van korte duur wanneer er plots een andere moord werd gepleegd. Dat bleek deze keer de buurvrouw Bunny Folger (Jayne Houdyshell) te zijn. Voor meer daarvoor te weten te komen, moesten we wel jammer genoeg wachten op het tweede seizoen van de reeks. En dat zal dus niet al te lang meer zijn, horen we nu in de aankondiging.

“Na de schokkende dood van Bunny Folger moeten Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) tegen de klok racen om haar moordenaar te ontmaskeren. Er zijn echter drie (kleine) probleempjes: het trio wordt publiekelijk betrokken bij Bunny’s moord, ze zijn het onderwerp geworden van een concurrerende podcast én ze krijgen ook te maken met hun buren die allemaal lijken te denken dat zij de moordenaars zijn”, staat er te lezen in de officiële synopsis van het tweede seizoen van Only Murders in the Building.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging met Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short:

Only Murders in the Building seizoen 2 verschijnt vanaf 28 juni op Hulu en iets later op Disney+. Geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...