Cara Delevingne wordt hilarische meme na de BBMA’s door haar obsessie met Megan Thee Stallion

Op de nacht van zondag op maandag werden de BBMA’s uitgereikt. Daarvoor verzamelden de grootste namen uit de muziekwereld in Las Vegas. Ook model en actrice Cara Delevinge was van de partij en zij had haar pijlen vooral gericht op Megan Thee Stallion. Cara verloor Megan geen seconde uit het oog. Dat leverde enkele hilarische taferelen op die ondertussen al volop gedeeld worden als meme.

Olivia Rodrigo werd de grote winnares op de uitreiking van de Billboard Music Awards. Maar het is iemand anders die met alle aandacht is gaan lopen. Het gaat om Cara Delevingne die een grote fan blijkt te zijn van Megan Thee Stallion en dat maar moeilijk kon verbergen.

Cara en Megan

De adoratie van Cara voor Megan werd al meteen duidelijk op de rode loper. Daar probeerde Cara ervoor te zorgen dat de foto’s van Megan een beetje extra schwung kregen door haar sleep in de lucht te gooien. Maar ook later op de avond bleef Cara telkens verschijnen in de buurt van Megan. Zo dook ze plots ook op naast Megan in de zaal of keek ze van achter een muurtje naar de rapster.

Voor alle duidelijkheid: Megan en Cara kunnen het eigenlijk goed met elkaar vinden. Zo werden ze op de afterparty al dansend samen gespot. Maar de gebeurtenissen vanop de BBMA’s leverden wel enkele hilarische foto’s en video’s op. En die zijn een eigen leven gaan leiden op sociale media. Bekijk hier enkele van onze favorieten:

Meer
Lees meer...