Megan Thee Stallion zorgt voor verrassingsact op Oscars en zingt eigen versie van ‘We Don’t Talk About Bruno’

Afgelopen nacht was het weer tijd voor de 94ste editie van de Oscars. In het Dolby Theatre in Los Angeles werden dus heel wat gouden beeldjes uitgereikt en kwam CODA als grote verrassing uit de bus. Doorheen de avond werd de show natuurlijk opgefleurd door een aantal muzikale optredens, waarbij We Don’t Talk About Bruno, na het voorval tussen Will Smith en Chris Rock, misschien wel voor de grootste plottwist zorgde.

Tijdens de uitreiking van de Oscars zijn er elk jaar heel wat muzikale optredens. Ook dit jaar was dat het geval en ging de meeste aandacht, na Beyoncé, naar de liedjes uit Encanto. Daaruit werden namelijk niet één, maar twee liedjes gespeeld. De song Dos Oruguitas werd, net zoals in de film, gezongen door zanger Sebastian Yatra. Maar daarvoor brachten een aantal Encanto-stemacteurs een speciale versie van We Don’t Talk About Bruno, met een aantal special guests.

Megan Thee Stallion, Luis Fonsi en Becky G

Het optreden begon, net zoals de originele song, met acteurs Carolina Gaitán en Mauro Castillo. Daarna werden ze bijgestaan door andere leden van de cast, waaronder actrice Stephanie Beatriz (Brooklyn 99, In The Heights). Maar voor de echte Encanto-fans bleven de leukste stukjes weg. Zo werd de bekende zin “seven foot frame, rats along his back” op geen enkel moment aangehaald.

Toch zorgde het optreden voor een grote verrassing, want uit het niets dook rapster Megan Thee Stallion op. Zij bracht op de tonen van We Don’t Talk About Bruno een freestyle-rap, waarin ze onder andere actrice Zendaya benoemde. De zaal werd enthousiast, maar fans op sociale media misten de originele versie. Zeker wanneer even later ook Luis Fonsi en Becky G nog een intrede maakten om het refrein nog een aantal keer te zingen.

Uiteindelijk ging Encanto maar met één beeldje naar huis. De film won de Oscar voor Beste Animatiefilm. De Oscar voor Beste Originele Song ging naar Billie Eilish en FINNEAS voor No Time To Die uit de gelijknamige James Bond-film.

Bekijk We Don’t Talk About Bruno op de Oscars hier:

Meer
Lees meer...