Billie Eilish lost videoclip voor Bondnummer ‘No Time To Die’

Het nummer No Time To Die van Billie Eilish heeft eindelijk een videoclip gekregen. De titelsong van de gelijknamige Bondfilm verscheen al in februari, maar toen was er enkel de audio. Nu is er ook een videoclip met Billie Eilish, maar ook James Bond in de hoofdrol.

Billie Eilish had de eer om het Bondnummer voor de film No Time To Die in te zingen. Het nummer werd de perfecte mix tussen de typische bombastische Bond-stijl en de ingetogen muziek die we van Billie gewoon zijn. Billie Eilish is met haar 18 jaar de jongste artiest die het Bondnummer mocht verzorgen.

No Time To Die

Het nummer No Time To Die verscheen al in het begin van het jaar. Dat was toen nog met het oog op de release van de gelijknamige Bondfilm in maart. Maar die film werd door de uitbraak van het coronavirus enkele maanden uitgesteld. Maar in november komt hij eindelijk in de zalen. Dus was het ook tijd om de videoclip voor het titelnummer van de film te lanceren.

De clip is op-en-top-Bondfilmstijl. Zo zien we Billie Eilish in zwartwit zingen voor een retro microfoon. De beelden van Billie worden afgewisseld met beelden uit de film.

Bekijk hier de videoclip voor het nummer No Time To Die van Billie Eilish:

Bondfilm

Nadat de film meermaals uitgesteld werd, komt de releasedatum van de 25ste Bondfilm No Time To Die eindelijk in zicht. Het wordt de laatste keer dat we Daniel Craig aan het werk zien als agent 007. In de volgende film zal iemand anders de iconische rol overnemen.

Voor de film verschenen ondertussen al twee trailers. Een daarvan verscheen vorig jaar al en enkele weken geleden kregen we een nieuwe trailer. Die moest vooral dienen als een nieuwe opfrissing, want door de coronapandemie ligt de originele promotie van de film natuurlijk al enkele maanden achter ons.

No Time To Die verschijnt op 25 november in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...