Left Right
scrollTop top

‘No Time To Die’ krijgt nieuwe trailer


No Time To Die
© No Time To Die

De nieuwste James Bond-film No Time To Die verschijnt in november eindelijk in de zalen. Het wordt de laatste film met Daniel Craig in de hoofdrol en ook de eerste Bondfilm in vijf jaar tijd.

Het aftellen kan nu echt beginnen voor fans van James Bond. Want No Time To Die heeft een nieuwe trailer gekregen. De release van de film staat gepland voor 12 november in het Verenigd Koninkrijk en 20 november in de Verenigde Staten. Voor België is er nog geen datum bekend, maar aangezien films in ons land doorgaans op woensdag in première gaan, zal No Time To Die bij ons waarschijnlijk al op 11 november in de zalen komen.

No Time To Die

Nu de releasedatum dichterbij komt, krijgt No Time To Die ook een tweede trailer. Die geeft ons opnieuw een blik op wat we van de 25ste Bondfilm mogen verwachten.

De trailer start alvast met een bloedstollende achtervolging waarbij James Bond (Daniel Craig) van een brug moet springen om te vluchten. We krijgen ook meer inzicht in het verhaal van Madeleine Swann (Léa Seydoux) en slechterik van dienst Safin (Rami Malek). Madeleine moet beschermd worden tegen Safin, want die heeft nog een eitje met haar te pellen. Verder in de trailer maken we ook kennis met twee badass vrouwelijke geheim agenten. We zien ook Ralph Fiennes (Lord Voldemord himself) als de nieuwe M.

De trailer zit vol met indrukwekkende achtervolgingen, met de wagen, met de brommer en zelfs met het vliegtuig. Het belooft dus opnieuw een typische en spannende Bondfilm te worden die nu al het wachten waard lijkt te zijn.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor No Time To Die:

Uitgesteld

De tweede trailer komt er negen maanden na de eerste trailer. Die verscheen in december van vorig jaar. Op dat moment stond No Time To Die nog gepland om uit te komen op 2 april. Maar toen gooide het coronavirus roet in het eten.

De releasedatum van No Time To Die werd ineens uitgesteld naar november. We kregen toch al de titeltrack No Time To Die van Billie Eilish te horen. Maar op de film was het dus nog wachten. Ondertussen zijn we dus heel wat maanden verder en nu komt de releasedatum dan toch dichterbij.

No Time To Die is vanaf november te zien in de bioscoop.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…