Megan Thee Stallion en Dua Lipa lossen samenwerking ‘Sweetest Pie’

Megan Thee Stallion en Dua Lipa hebben hun krachten gebundeld voor de samenwerking Sweetest Pie. Het nummer kreeg ook meteen een indrukwekkende videoclip waarin de twee zangeressen te zien zijn in prachtige settings.

Als twee van de grootste vrouwelijke artiesten van het moment samenwerken, dan mag je je verwachten aan iets groots. Dat blijkt nu ook uit de samenwerking van Megan Thee Stallion en Dua Lipa.

Sweetest Pie

Sweetest Pie vormt de perfecte combinatie van de popmuziek van Dua Lipa en de geslepen raplijnen van Megan Thee Stallion. In de clip van Sweetest Pie zien we hoe twee mannen door een soort sprookjesbos wandelen tot ze een huis tegenkomen. Daar treffen ze Megan Thee Stallion en Dua Lipa aan. Aanvankelijk is het er gezellig, de mannen krijgen wat te eten terwijl de zangeressen voor hen dansen. Maar daarna belanden de heren in een kookpot in een kamer waarvan de muren bekleed zijn met achterwerken en is Dua Lipa een spin geworden. De mannen kunnen ontsnappen, waardoor Megan en Dua op de brandstapel belanden. Maar dat was buiten de superkrachten van het duo gerekend.

Sweetest Pie is het eerste nummer van het komende album van Megan Thee Stallion. De clip werd geregisseerd door Dave Meyers die al verantwoordelijk was voor verschillende videoclips, waaronder Bad Habits van Ed Sheeran, Señorita van Shawn Mendes en Camilla Cabello en My Universe van Coldplay en BTS. Voor de clip van Humble van Kendrick Lamar kreeg hij in 2017 de Grammy voor Beste Videoclip.

Bekijk hier de videoclip voor Sweetest Pie:

Meer
Lees meer...