Dua Lipa haalt in nieuwe show haar oude meme-dansje nog eens boven

Dua Lipa trakteert haar fans tijdens haar nieuwe show op een throwback van formaat. Ze haalt namelijk haar iconische meme nog eens van onder het stof. En daarmee bewijst ze vooral dat ze enorm gegroeid is als artieste én danseres.

Enkele jaren geleden ging Dua Lipa viraal om haar danskunsten. Op dat moment was ze een beginnende artieste en had ze nog niet veel ervaring met dansen. Een van haar (ongemakkelijke) danspasjes ging zo viraal en de filmpjes en gifs van dat moment doen nog steeds de ronde.

Meme

Dua Lipa Meme
Giphy

Je hebt de meme ongetwijfeld al gezien. Dua Lipa die tijden het nummer One Kiss ietwat ongemakkelijk met haar heup schudt. De beelden gingen de wereld rond en werden ook heel wat edits gemaakt van het moment (onze favoriet: de potloodslijper).

De memes leken de zangeres enkel te motiveren om harder haar best te doen, want ondertussen danst ze vlotjes de sterren van de hemel. Maar ze is de meme duidelijk nog niet vergeten. Zo gebruikt ze het dansje zelfs tijdens haar nieuwe tour. Deze keer doet ze het dansje bij het nummer Don’t Start Now en draagt ze een prachtige glinsterende bodysuit in plaats van een joggingbroek. De fans zijn alvast laaiend enthousiast over de terugkeer van de meme.

Dua Lipa staat op 6 en 7 mei in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor die shows zijn nog steeds te koop via Live Nation.

Meer
Lees meer...