Dua Lipa en James Corden herwerken ‘Don’t Start Now’ en ‘New Rules’ tot lied over daten in coronatijden

Sinds de uitbraak van de wereldwijde pandemie van het coronavirus ziet daten er compleet anders uit. Reden genoeg voor Dua Lipa om speciaal voor The Late Late Show samen met James Corden haar populaire hits Don’t Start Now en New Rules te herwerken.

In je kot blijven, afstand houden, je sociale contacten beperken … voor singles zijn de laatste maanden niet ideaal geweest. Daten zoals we dat gewoon waren, zit er namelijk niet meer in als je je aan de coronamaatregelen wil houden.

Balen natuurlijk voor veel vrijgezellen, al kan je het ook ludiek opnemen. Dat laatste deden Dua Lipa en James Corden. Zij maakten een medley van haar populaire hit Don’t Start Now en New Rules en herwerkten dat tot een nummer over daten tijdens deze coronacrisis.

Hilarische videoclip

Wear a mask / Wash your hands / It’s not like you have / Other plans“, klinkt het daarin onder andere. En als er dan toch afgesproken wordt, worden de verwachtingen duidelijk serieus bijgesteld: “One: There’s a new third base / It’s when you get to see their lower face.”

Het herwerkte nummer is ook voorzien van een hilarische videoclip waarin Dua Lipa en James Corden zelf het goede voorbeeld geven door onder andere een mondmasker aan te doen.

James Corden en Dua Lipa met hun coronalied

Meer
Lees meer...