Ed Sheeran lost nieuw nummer ‘Bad Habits’

Ed Sheeran is terug. Na een lange pauze heeft de zanger het nieuwe nummer Bad Habits op de wereld losgelaten. Samen met de release van het nummer vrijdagmorgen, lanceerde hij ook al de bijzondere videoclip van het nummer.

Eerder deze maand maakte Ed Sheeran bekend dat hij deze maand nog met nieuwe muziek zou komen. En die is er nu. Het nummer Bad Habits klinkt anders dan we van de zanger gewoon zijn. Het is een dansbaar nummer waarin je toch nog steeds de eigenheid van Ed Sheeran kan horen.

Bad Habits

Het nieuwe nummer van Ed Sheeran heet dus Bad Habits en gaat over het nachtleven en de slechte gewoontes die daaruit verder komen. In de clip wordt de inhoud van het nummer vrij letterlijk in beeld gebracht. We zien de ‘nachtversie’ van Ed Sheeran, met donkere ogen en vampierentanden, in een roze kostuum door allerhande nachtelijke taferelen vliegen. En dat laatste mag je soms letterijk nemen. Maar wanneer de ochtend aanbreekt wordt Ed Sheeran weer de gewone Ed Sheeran, met z’n gitaar in de hand.

Ed Sheeran treedt vanavond om 22 uur op tijdens de UEFA Euro 2020 LIVE Show van TikTok. Daar zal hij enkele van zijn oudere nummers brengen, maar zal hij ook voor het eerst Bad Habits live brengen.

Bekijk hier de videoclip van Bad Habits:

Ed Sheeran is alvast helemaal klaar voor z’n optreden vanavond:

Meer
Lees meer...