Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran lost eerste teaser van nieuw nummer ‘Bad Habits’


Ed Sheeran
© Luigi Rizzo/Pacific Press/Sipa USA (via Isopix)

Binnen precies twee weken is Ed Sheeran terug met een nieuw nummer. De single kreeg de naam Bad Habits en zal op vrijdag 25 juni in première gaan. Om ons warm te maken voor de release deelt Ed Sheeran nu al een teaser van het nummer én de videoclip.

Ed Sheeran maakte enkele dagen geleden bekend dat hij eindelijk met een nieuw nummer komt. Hij kondigde dat aan in een promofilmpje voor de UEFA Euro 2020 LIVE Show van TikTok die doorgaat op vrijdag 25 juni om 22 uur. Daarin liet hij weten dat hij enkele oude tracks zal brengen “die iedereen hopelijk kent”, maar ook een nummer “dat nog niemand kent”. En over dat laatste komen we steeds meer te weten.

Bad Habits

Gisteren liet Ed Sheeran weten dat het nummer zal luisteren naar de naam Bad Habits. Niet veel later kregen we een eerste foto van achter de schermen van de videoclip te zien. En vandaag geeft Ed Sheeran ons de eerste teaser van Bad Habits.

Heel veel krijgen we nog niet cadeau in de teaser. We horen een gitaar in de achtergrond en Ed Sheeran die er “ooh” over zingt. Maar het zijn vooral de beelden uit de clip die opvallend zijn. We zien de zanger namelijk als een vampier die in de spiegel kijkt. In een eerdere post op Instagram liet hij al weten dat de nagels die hij als vampier draagt “een nachtmerrie zijn om mee te plassen”. “Ik zou ze niet aanraden”, grapte hij nog.

Beluister hier de teaser van Bad Habits:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…