Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran teaset nieuwe muziek na lange pauze


Ed Sheeran
© Shutterstock

Er komt nieuw werk van Ed Sheeran. De Britse zanger deelde vandaag op Instagram een foto waarop hij te zien is met een gitaar in z’n handen. Bij de foto schreef hij de boodschap: “Something’s cooking“. Of het gaat om een single of een nieuw album is nog niet geweten.

Het laatste album van Ed Sheeran dateert al van meer dan twee jaar geleden. Toen verscheen het album ‘No.6 Collaborations Project‘, met daarop verschillende samenwerkingen van Ed Sheeran met artiesten als Justin Bieber, Khalid, Cardi B, Eminem en Bruno Mars. Niet lang daarna besliste de zanger om een pauze in te lassen.

Somethings cookin’

Eind 2019 liet Ed Sheeran via Instagram weten dat hij een pauze nam in zijn muziekcarrière. Die pauze wilde hij gebruiken om meer van de wereld te zien en van “het normale leven” te genieten. Tijdens die pauze werd Ed voor de eerste keer papa. Samen met zijn echtgenote Cherry Seaborn verwelkomde hij in augustus 2020 zijn eerste dochtertje Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Zo’n half jaar later, in december, kregen we voor de eerste keer opnieuw muziek te horen van Ed Sheeran. Het ging toen om het nummer Afterglow dat Ed zelf bestempelde als een kerstcadeautje. Hij liet daarbij ook meteen weten dat het niet ging om het eerste nummer van een nieuw album. Afterglow was een nummer dat hij al een jaar eerder geschreven had, maar toen pas uitbracht. Maar nu teaset de zanger dat er iets aan het brouwen is en dat zou dus weleens een nieuw album kunnen zijn. Voorlopig moeten we het doen met een foto, maar de zanger zal in de komende weken ongetwijfeld meer informatie prijsgeven. Eerder leek Ed Sheeran ook al te hinten naar een nieuwe tour.

Bekijk hier de post op Instagram:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…