Left Right
scrollTop top

Shawn Mendes en Camila Cabello: echte liefde of een PR-stunt?


Shawn Mendes Camila Cabello
© GettyImages

Zangers Shawn Mendes en Camila Cabello worden de laatste weken opvallend vaak samen gespot. Ze lopen hand in hand, trakteren elkaar op kusjes en knuffelen erop los. De liefde lijkt enorm groot, maar het toeval wil dat de twee net samen een nummer uithebben en daar dus ook volop promo voor voeren. Is hun relatie dan ook een deel van die promo?

Er is een nieuw Hollywoodkoppel uit het niets opgestaan. Shawn Mendes en Camila Cabello wijken de laatste weken geen meter van elkaars zijde. De twee werkten samen aan het nummer Señorita en kunnen het duidelijk heel goed met elkaar vinden. Zo goed dat ze een koppel zijn geworden, of dat willen ze ons toch laten geloven.

Señorita

I love it when you call me señorita“. Veel dames (en heren) zouden met plezier Señorita genoemd worden door Shawn Mendes, maar Camila mocht het in het nummer Señorita live horen.

In de stomende clip maken Shawn en Camila het wel heel gezellig en blijkbaar doen ze dat ook buiten de clip. Want sinds kort worden Shawn Mendes en Camila Cabello geregeld samen gespot en lijken ze dolverliefd. Maar komt het niet allemaal wel heel toevallig uit?

PR-stunt?

Sinds kort worden Shawn en Camila dus constant samen gespot. Ze lopen samen over straat, ze gaan samen koffie drinken en ze kunnen vooral niet van elkaar afblijven. Het lijkt het typische verliefde stelletje en hoe graag we ook willen geloven dat Shamila(?) ware liefde is. Er zijn een paar dingen die ons toch doen twijfelen.

Allereerst is er natuurlijk het geweldige toeval dat Shawn en Camila net nú samen een nummer uithebben, waarin het er stomend aantoe gaat. Is er op dat moment betere promo dan in alle boekjes staan met je nieuwe relatie? Wij dachten het niet.

Daarnaast is het ook opvallend hoe vaak Shawn en Camila samen gespot worden. Oké, je gaat als koppel graag samen overal naartoe. Maar als je een publiek figuur bent, dan pas je toch liever een beetje op? Bij Camila en Shawn is dat absoluut niet het geval. De twee gaan een koffietje drinken en zetten zich toevallig aan het tafeltje bij het raam, ze knuffelen op het balkon bij een drukke straat of lopen hand in hand op populaire toeristische locaties.

Het lijkt er dus op alsof ze gezien willen worden. De meeste prille Hollywoodkoppels proberen juist om hun relatie zo lang mogelijk geheim te houden om hun privacy te beschermen. Dat Camila en Shawn zo openlijk kussen, knuffelen en hand in hand lopen, is daarom toch wel een beetje fishy. En dat is ook hun fans niet ontgaan. De tweets over de (mogelijke) PR-relatie van Shawn en Camila zijn dan ook hilarisch.

Zo zijn er verwijzingen naar The Hunger Games:

Mensen die duidelijk verwijzen naar het PR-gehalte van de relatie:

Of die vinden dat ze niet oprecht lijken:

Maar het kan natuurlijk zijn dat Camila en Shawn wel écht een koppel zijn en daar zijn voldoende fans van:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…