Zendaya’s Starbucks-bestelling gaat viraal en fans proberen het massaal uit

Op TikTok is deze week een opvallende video viraal gegaan. Een barista van de koffieketen Starbucks heeft namelijk laten weten dat ze de bestelling van Zendaya heeft opgenomen en dat ze nu dus weet wat de actrice graag drinkt. Heel wat mensen vroegen haar nadien naar de exacte bestelling en sindsdien proberen fans het massaal uit.

Onze favoriete sterren gaan op een vrij moment ook gewoon naar de Starbucks en dat werd deze week nog maar eens bevestigd via een virale TikTok. Een barista, die online luistert naar de naam Gwy, liet namelijk weten dat ze de bestelling van Euphoria-actrice Zendaya heeft opgenomen. Daarop kreeg ze heel wat reacties en deelde ze uiteindelijk ook de exacte bestelling. Dat zorgde ervoor dat heel wat Zendaya-fans het drankje nu zelf uitproberen.

Iced Matcha Green Tea Latte

Het begon allemaal met een tweet van Starbucks-barista Gwy. Daarin vertelde ze hoe ze die dag de bestelling van Zendaya had mogen opnemen en maken en hoe starstruck ze daardoor was. “Ik weet niet hoe ik de rest van dit jaar ga functioneren”, klonk het. Op die tweet kreeg ze heel wat reacties en meer dan 200.000 likes, waardoor Gwy ook al snel haar ervaring deelde op TikTok. Daar vertelde ze het volledige verhaal én ook de exacte bestelling van de actrice: een Venti Iced Matcha Green Tea Latte met kokosmelk.

Heel wat fans waren onmiddellijk enthousiast over de bestelling en lieten weten dat ze trots waren doordat Zendaya exact dezelfde bestelling had als hen. Anderen konden niet wachten om het zelf uit te proberen. Toch leek het drankje niet voor iedereen weggelegd, want al heel wat mensen lieten weten dat ze het “walgelijk” vinden.

“Ik vertrouw je niet meer”

Matcha is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar toch wilden fans van Zendaya het uitproberen. Dat zorgde voor heel wat grappige, en soms tegenstrijdige, tweets. You love it or you hate it en er is geen tussenweg. Dat blijkt ook uit de resem tweets die we hieronder hebben opgelijst.

Meer
Lees meer...