‘Only Murders in the Building’ seizoen 2: Cara Delevingne en Selena Gomez als ‘love interests’

Interessante plottwist in het aankomende tweede seizoen van de Hulu-reeks Only Murders In The Building. Daarin zullen nieuw castlid, model Cara  Delevingne, en hoofdrolspeelster Selena Gomez namelijk elkaars love interest spelen. Dat onthulde showrunner en cocreator John Hoffman aan Vanity Fair.

Dat supermodel en actrice Cara Delevingne de cast van Only Murders in the Building ging vervoegen in het aankomende tweede seizoen was al even bekend. Nu komen we ook iets meer over haar rol in de populaire Hulu-serie te weten. Het personage dat  Delevingne vertolkt, Alice, zal namelijk de love interest van Mabel spelen. Dat is het personage dat Selena Gomez speelt. Dat vertelde showrunner John Hoffman.

Mabel +Alice

Alice ( Delevingne), de nieuwe buurvrouw en eigenares van een kunstgalerie, zal Mabel (Gomez) in seizoen 2 helpen om een geheel nieuwe kant van zichzelf te verkennen. Gomez en Delevingne, beiden 29, zijn al lange tijd vriendinnen en ze gebruikten hun hechte band om hen te helpen een koppel op het scherm te spelen. “Het was geweldig om de twee elkaar te laten leren kennen en zich op hun gemak te laten voelen”, zei showrunner Hoffman op donderdag. “Het geeft een beetje vuurwerk op alle juiste manieren waardoor je het gevoel krijgt van: ‘Oh, iemand opent iemands wereld’.”

Dankzij de feedback van de fans na het eerste seizoen van de show, voelde Hoffman zich comfortabel bij het verkennen van deze nieuwe relatie in het leven van Mabel. “Dat gevoel van omarmd te worden in seizoen 1 gaf veel veerkracht aan ideeën, maar ook vertrouwen dat het publiek met ons mee zou gaan,” zei hij. “Het maakte ons zekerder in onze aanpak van seizoen twee.”

Seizoen 2

Delevingne vertelde in februari aan Elle hoe leuk ze het vond om Alice te spelen. Ze beschreef haar personage als een “verfijnde kunstwereld insider die verstrikt raakt in het mysterie”. Het mysterie, spoiler alert, is dus de moord op Arconia bestuursvoorzitter Bunny, gespeeld door Jayne Houdyshell. Aan het einde van seizoen één wordt Bunny dood aangetroffen in Mabels appartement. Hierbij lijkt het erop dat Mabel, over haar heen geknield en bedekt met bloed, de moord zelf heeft gepleegd.

Voordat we ons kunnen afvragen hoe of wat er is gebeurd, worden Mabel en haar vrienden, Charles, gespeeld door Steve Martin, en Oliver, gespeeld door Martin Short, weggeleid door de politie. Dat is waarmee het seizoen eerste seizoen eindigde. Zo bleven de kijkers dus achter met een grote cliffhanger.

Delevingne zei dat het “zo leuk” was om met Gomez samen te werken aan de hitshow. “Selena is een heel speciale vriendin, en het was zo leuk om voor de eerste keer met haar te werken. Nu ja, eigenlijk de tweede keer”, zei Delevingne. “Ze heeft me eigenlijk ingehuurd toen ik net model was geworden, en zij een kledinglijn had ontworpen. We kennen elkaar al heel lang. En natuurlijk is het werken met Steve Martin en Martin Short net een masterclass in komedie”, vervolgde ze. “Ik voel me zo gelukkig dat ik de kans heb gekregen om mee te spelen in deze reeks”, vertelde het supermodel.

Seizoen 2 van Only Murders in the Building gaat op 28 juni in première op Hulu en Disney+.

Bekijk hieronder de teaser van Only Murders in the Building seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=cMIdScgVZSM

Only Murders in the Building seizoen 2 verschijnt vanaf 28 juni op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...