Steve Martin stopt na ‘Only Murders in the Building’ met acteren

Opvallend nieuws uit Hollywood. Acteur Steve Martin heeft namelijk bekendgemaakt dat hij binnenkort stopt met acteren. De 76-jarige acteur is op dit moment nog te zien in de populaire serie Only Murders in the Building, maar dat zal dus zijn laatste project zijn. “Dit is het”, vertelt Martin aan The Hollywood Reporter.

Er komen geen nieuwe projecten meer met acteur Steve Martin. Dat maakte de acteur zelf bekend. Martin is al sinds de jaren ’70 een veelgevraagde naam in films en series en werd vooral bekend door zijn rollen in Cheaper By The Dozen en Pink Panther. Tussen 2009 en 2019 nam de acteur al even een pauze, maar sinds 2021 is hij te zien in Only Murders in the Building. Dat wordt nu ook zijn laatste project.

Steve Martin

Na bijna 50 jaar neemt Steve Martin binnenkort afscheid van zijn acteer- en schrijverscarrière. Sinds 2021 is Martin naast collega-acteurs Selena Gomez en Martin Short te zien in de Huluserie Only Murders in the Building. Martin en Short werkten in het verleden al meerdere keren samen en zagen deze nieuwe serie als “passieproject”.

Maar nu heeft acteur Steve Martin ook besloten dat dit project het laatste wordt. “Als deze serie is afgelopen, dan ga ik niet meer zoeken naar andere projecten”, vertelt Martin aan The Hollywood Reporter. “Ik doe geen films meer, geen cameo’s, … dit is het.”

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building is dus zijn laatste wapenfeit. De serie ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

De serie zit op dit moment aan zijn tweede seizoen, maar ook een derde is al aangekondigd. Het zal dus zonder twijfel nog even duren voordat Steve Martin ook echt op pensioen zal gaan. Fans spreken zelfs over nóg meer seizoenen.

Bekijk de trailer van Only Murders in the Building hier:

Only Murders in the Building is te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...