Acteur Jesse Williams gecast in nieuw seizoen ‘Only Murders in the Building’

Goed nieuws voor de fans van Jesse Williams. De Grey’s Anatomy-acteur is namelijk gecast in het nieuwe seizoen van de Hulureeks Only Murders in the Building. Wanneer dat seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Over welke rol hij zal spelen, is wel al wat informatie.

Het tweede seizoen van Only Murders in the Building staat sinds deze zomer online, maar toch is Hulu al druk bezig aan de productie van het derde. En over dat nieuwe seizoen is nu al meer info bekend. Een van de leukste nieuwtjes voor de cast is zonder twijfel de toevoeging van acteur Jesse Williams. Hij is vooral bekend door zijn rol als Jackson Avery in de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy.

Only Murders in the Building

De reeks Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit. Dat doen ze aan de hand van een podcast, waar ze al hun speculaties delen.

Het succes van de reeks ging meteen na de release de hoogte in en ook dit jaar was de serie een grote kanshebber bij de Emmy’s. Toch moesten ze series als Abbott Elementary en Ted Lasso terug laten voorgaan.

Seizoen 3

Toch wordt er halsreikend uitgekeken naar een derde seizoen. Wat daarin precies staat te gebeuren, is niet bekend. Maar wat Hulu wel al deelde, is dat er een nieuw personage zijn intrede zal maken. Dat doet hij in de vorm van acteur Jesse Williams.

De naam van het nieuwe personage is nog niet bekend, maar het zou gaan om een documentairemaker die interesse toont in een van de cases uit de podcast van de hoofdpersonages. Dat meldt Variety.

Meer
Lees meer...