Ashley Park (‘Emily In Paris’) vervoegt cast ‘Only Murders In The Building’ voor seizoen 3

Op dit moment zijn de opnames voor het derde seizoen van Only Murders In The Building volop aan de gang. Daarbij is er een opvallende nieuwe naam opgedoken op de set. Het gaat om actrice Ashley Park, die we vooral kennen van haar job als Mindy in Emily In Paris. En het lijkt erop dat ze ook in Only Murders In The Building haar zangtalent zal laten horen.

Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short krijgen voor het derde seizoen van Only Murders In The Building het gezelschap van enkele opvallende namen. Zo wisten we al dat Paul Rudd een grotere rol krijgt in het derde seizoen en werd kort na de release van het tweede seizoen ook Jesse Williams aan de cast toegevoegd. Later kwamen we ook te weten dat Meryl Streep te zien zal zijn in het derde seizoen van Only Murders In The Building. En nu komt er nog een nieuwe naam bij.

Ashley Park

Ashley Park startte haar carrière in musical, maar brak vooral door met haar rol als Mindy in Emily In Paris. Ook in die rol laat ze haar zangtalent geregeld horen en het lijkt erop dat dat ook het geval zal zijn in Only Murders In The Building. Ashley Park zal in die reeks namelijk de rol van Kimber spelen, een Broadwayster.

Ashley Park deelde al een video vanop de set van Only Murders In The Building op TikTok. In de video zijn ook Selena Gomez en Martin Short te zien. Daarbij liet ze weten dat ze superblij is dat ze deze “killer” cast mag vervoegen.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Only Murders In The Building zal verschijnen. Ook komt er al zeker nog een vierde seizoen van Emily In Paris, waarin we Ashley Park ongetwijfeld opnieuw aan het werk zullen zien.

Bekijk hier de TikTok van Ashley Park:

@ashleyparklady murders?? IN THIS BUILDING???? ? so excited to join this killer (pun intended) cast of amazing humans ? @onlymurdersonhulu @hulu #selenagomez #martinshort ♬ original sound – Turner Classic Movies

Meer
Lees meer...