‘Only Murders in the Building’-maker John Hoffman geeft duidelijkheid over mogelijk vierde seizoen

Het derde seizoen van Only Murders in the Building is vorige week van start gegaan op Disney+. Fans van de reeks zijn dus nog enkele weken goed, maar toch wordt er uiteraard ook al volop uitgekeken naar het vervolg. En over dat mogelijke vierde seizoen heeft maker John Hoffman nu redelijk hoopgevend nieuws gegeven.

Only Murders in the Building is een van de meest succesvolle reeksen van Hulu op Disney+ van de laaste jaren. De reeks krijgt haast unaniem positieve commentaren en heeft dan ook een score van 99 procent op Rotten Tomatoes. Ook na drie seizoenen blijft de serie kwaliteit bieden. Bovendien zijn er de laatste jaren met onder andere Meryl Streep, Paul Rudd, Jesse Williams en Ashley Park meerdere grote namen toegevoegd aan de cast.

Sinds woensdag 9 augustus kan je wekelijks op Disney+ terecht voor een nieuwe aflevering van het derde seizoen, dat opnieuw uit 10 afleveringen zal bestaan. Over de toekomst van de reeks daarna is nog niets beslist, maar maker John Hoffman is alvast optimistisch.

“Zoveel seizoen als ze maar willen”

“We willen zoveel seizoenen maken als ze willen hebben! Dat meen ik echt. Het is een serie waarvan iedereen die erbij betrokken is, blij is om ze te maken. We hebben hier iets goed en er is steeds meer talent dat met ons wil werken. Ik hoop dat het nog lang blijft duren. Ik heb nog veel ideeën over hoe we kunnen verder doen. Maar wie weet? Ik weet het zelf oprecht niet”, klinkt het in een reactie aan ScreenRant.

Op officieel nieuws over een nieuw seizoen is het dus sowieso nog even wachten. Vermoedelijk zullen we daar maar meer van horen als de stakingen in Hollywood opgelost zijn.

Only Murders in the Building seizoen 3 is elke dinsdag te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...