‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 is vanaf nu te zien op Disney+

Het is zover! Vanaf deze week verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van Only Murders in the Building. Gisteren ging het derde seizoen van start met een dubbele aflevering waarin we al meteen te zien krijgen hoe de drie hoofdpersonages op zoek gaan naar de moordenaar van Ben (Paul Rudd).

Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short zijn terug met een derde seizoen van Only Murders In The Building. Gisteren, op dinsdag 8 augustus, verschenen de eerste twee afleveringen op Disney+. Ook de komende weken zal er elke dinsdag een nieuwe aflevering te zien zijn.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

Ondertussen zijn we dus al toe aan het derde seizoen en daarin krijgen we onder andere Paul Rudd en Meryl Streep te zien. Aan het einde van het vorige seizoen zagen we hoe het personage Ben Glenroy (Rudd) plots sterft en dit seizoen krijgen we de zoektocht naar de moordenaar te zien.

Seizoen 3

Na de intro begint het nieuwe seizoen meteen met een throwback naar vier maanden voor de dood van Ben. Daarbij zien we de repetities van de musical van Oliver, zien we alle mogelijke verdachten en de dynamiek tussen het slachtoffer en alle mogelijke verdachten. Doorheen het seizoen zullen de puzzelstukjes zowel voor de kijker als voor Charles, Oliver en Mabel in elkaar vallen.

Onder de verdachten zien we onder andere Loretta, gespeeld door Meryl Streep, en Kimber, gespeeld door Emily in Paris-actrice Ashley Park. Zij hadden beiden ook een rol in de musical, al deed de ene dat iets beter dan de andere. De eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building zijn nu te zien op Disney+. De andere afleveringen verschijnen wekelijks met de grote finale op 3 oktober.

(Her)bekijk de trailer van Only Murders in the Building hier:

Only Murders in the Building seizoen 3 is elke dinsdag te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...