‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Volgende maand verschijnt het derde seizoen van Only Murders in the Building op Hulu en bij ons op Disney+. De reeks met nog steeds Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen heeft er al twee succesvolle seizoenen opzitten en ook het derde belooft weer spannend én grappig te worden.

Fans van Only Murders in the Building kunnen binnenkort weer genieten van een nieuwe lading afleveringen van hun favoriete reeks. Vanaf dinsdag 8 augustus wordt het derde seizoen namelijk afgetrapt. Daarvoor is nu de officiële trailer verschenen.

Only Murders in the Building seizoen 3

In het derde seizoen van Only Murders in the Building zullen Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) opnieuw een moord proberen oplossen. Die moord kregen we op het einde van het tweede seizoen al te zien. Ben Glenroy (Paul Rudd), die de hoofdrol speelt in de Broadwaymusical van Oliver, sterft plots op het podium.

In de trailer komen we te weten dat iedereen die bij de musical betrokken was, gezien wordt als een verdachte. Een van die verdachten is Loretta, gespeeld door Meryl Streep. Daarbij speelt Meryl Streep een wel heel slechte actrice. Een andere hoofdverdachte is Kimber, gespeeld door Ashley Park, die je kan kennen uit Emily in Paris. We mogen ons klaarmaken voor een seizoen vol verwijzingen naar Broadway en dus ook de zoektocht naar de moordenaar van Ben.

Op dinsdag 8 augustus 2023 verschijnen de eerste twee afleveringen op Disney+, vervolgens krijgen we elke dinsdag een nieuwe aflevering. De laatste aflevering van het derde seizoen zou zo verschijnen op dinsdag 3 oktober 2023.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Only Murders in the Building:

Het derde seizoen van Only Murders in the Building is vanaf 8 augustus 2023 te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...