‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 krijgt eerste teaser (mét Meryl Streep)

Hoewel de productie van Only Murders in the Building seizoen 3 nog volop aan de gang is, heeft Hulu toch al een eerste teaser gedropt. Die werd gisteren tijdens de uitreiking van de Oscars voor het eerst getoond. Wanneer het seizoen precies zal uitkomen, is nog niet bekend.

Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short krijgen voor het derde seizoen van Only Murders In The Building het gezelschap van enkele opvallende namen. Zo wisten we al dat Paul Rudd een grotere rol krijgt in het derde seizoen en werden kort na de release van het tweede seizoen ook Jesse Williams, Ashley Park en Meryl Streep aan de cast toegevoegd. Die laatste is nu ook voor het eerst te zien in de eerste trailer voor het nieuwe seizoen.

Only Murders in the Building

De serie Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

De serie heeft er op dit moment al twee seizoenen opzitten, maar ook een derde is dus op komst. Wanneer dat seizoen precies op Hulu, bij ons op Disney+, zal verschijnen is nog niet bekend, aangezien de productie nog volop aan de gang is.

Eerste teaser

Toch dropte Hulu gisteren al een eerste teaser van dat nieuwe seizoen. En daarin gaat de aandacht vooral naar de intrede van Meryl Streeps personage. In de teaser zien we een throwback naar Charles-Haden en Mabel, die samen met Ben (Paul Rudd) aanwezig waren op een table read van Olivers Broadway-show.

Daar ontmoeten ze het personage van Streep, die ook aanwezig bleek te zijn. Om de intrede van de actrice aan te kondigen zegt ze zelf de magische woorden: “Omg, ik ben het. Sorry. Ik ben het.”

Bekijk de eerste teaser hier:

Meer
Lees meer...