‘Only Murders in the Building’ seizoen 3 verschijnt deze zomer

Na Heartstopper is er nog een populaire reeks die zijn comeback zal maken in de zomer. Tijdens een live-evenement hebben acteurs Steve Martin en Martin Short namelijk bekendgemaakt dat het derde seizoen van hun succesreeks Only Murders in the Building in augustus op Hulu verschijnt. Dat betekent dat het waarschijnlijk ook iets later bij ons op Disney+ te zien zal zijn.

Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short keren binnenkort terug voor het derde seizoen van Only Murders In The Building. Eerder deelde Hulu al een eerste teaser. Maar nu volgde dus ook een releasedatum. Het derde seizoen zal vanaf 8 augustus op Hulu te zien zijn, maar zal waarschijnlijk ook elke week meteen volgen bij ons op Disney+.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building ging in 2021 van start en volgt drie onbekenden: Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel More (Selena Gomez). Ze zijn alle drie geobsedeerd door true crime-podcasts, en wanneer er in hun gebouw dan ook een échte moord wordt gepleegd, gaan ze samen op onderzoek uit.

De serie heeft er op dit moment al twee seizoenen opzitten, maar ook een derde is dus op komst. Daarin krijgen de hoofdpersonages het gezelschap van enkele opvallende namen. Zo wisten we al dat Paul Rudd een grotere rol krijgt in het derde seizoen en werden kort na de release van het tweede seizoen ook Jesse WilliamsAshley Park en Meryl Streep aan de cast toegevoegd.

Derde seizoen

Al sinds eind 2022 is Hulu druk bezig aan het derde seizoen van de reeks. Ondertussen is er al heel wat bekend over de richting die dat seizoen zal uitgaan. In de eerste teaser zagen we namelijk al een throwback naar Charles-Haden (Martin) en Mabel (Gomez), die samen met Ben (Paul Rudd) aanwezig waren op een table read van Olivers (Short) Broadway-show. Daar ontmoeten ze het personage van Streep, die ook aanwezig bleek te zijn.

Er wordt, mede door die vele gastrollen, dus alvast halsreikend uitgekeken naar dat nieuwe seizoen. En voor die ongeduldige fans hadden Martin Short en Steve Martin gisteren dus goed nieuws. Tijdens een livevoorstelling vertelde het duo namelijk dat het nieuwe seizoen deze zomer al zal verschijnen. Dat meldt Variety. “Bekijk het nieuwe seizoen vanaf 8 augustus. Die show is zoals Steve die naar het toilet gaat, het streamt voor 33 minuten”, zou het duo hebben gezegd.

(Her)bekijk de eerste teaser hier:

Meer
Lees meer...