Ontknoping in ‘Familie’: dit personage stak Amélie neer

Ontknoping in ‘Familie’: dit personage stak Amélie neer

We zijn er zojuist achtergekomen wie de dader is in ‘Familie’. “Gij hebt Amélie neergestoken!”, riep Lars De Wulf (Kürt Rogiers) tegen Marie-Rose (Martine Jonckheere), die toen nog als getuige in de rechtszaal zat. Ze werd echter plots tot dader gebombardeerd, want ze kon de beschuldigen aan haar adres niet langer weerleggen. Van een emotionele ontknoping gesproken!

Lars was ervan overtuigd dat iemand anders dan Véronique, die in de gevangenis zat, zijn zus Amélie (Erika Van Tielen) had neergestoken. En zijn vermoedens blijken terecht. Niet zijn ex Marie (Lien Van de Kelder) blijkt de schuldige te zijn, maar wel Marie-Rose.

(Hier zijn ten gruwelijke, onopgeloste seriemoorden.)

Huurauto

Lars ontdekte maar net op tijd dat Marie-Rose op de avond van de feiten een auto had gehuurd waarmee ze naar het huis van haar dochter is gereden. Daar werd ze betrapt door Marnix (Kristof Coenen), de getuige die ze de voorbije weken het zwijgen probeerde op te leggen.

(Dit personage is na 20 jaar uit Familie vertrokken.)

Meer nieuws op maandag

Vanavond is Marie-Rose dus door de mand gevallen en bleef ze verslagen achter in een ijzig stille rechtszaal. Hoe het tot een steekpartij is kunnen komen, waarom Marie-Rose de schuld in de schoenen van haar dochter probeerde te schuiven en wat er nu met haar gebeurt, krijgen we komende maandag 7 januari te zien.

Dan komt er ook meer nieuws over de dood van Evy (Marianne Devriese) en krijgt de arrestatie van Niko (Jo Hens) voor de dood van Vereecken een vervolg. Wij eten alvast onze afstandsbediening op van spanning.

(Bijna nergens in Europa vinden er trouwens meer moorden plaats dan in België.)

Wist je dat deze Thuis– en Familie-acteur in het echt familie zijn?

Gesponsorde artikelen