Op zoek naar een afterwork hotspot? Probeer deze 9 coole bars eens

Op zoek naar een afterwork hotspot? Probeer deze 9 coole bars eens

Ben je nog niet klaar om afscheid te nemen van de zomer? Afterwork cocktails zijn hier het antwoord! Er is niets leuker dan na het werk met je collega’s genieten van een heerlijke gin-tonic! Deze 9 bars zijn alvast dé places to be voor de beste afterwork drinks: 

1. Bijou – Antwerpen

In Belroy’s Bijou stap je voor even in een andere wereld. De bar is sfeervol verlicht en de warme jazzsoundtrack op de achtergrond maakt het plaatje compleet. Daarnaast is er ook een heerlijk terras. Maar wat nog belangrijker is: de cocktails zijn tot in de puntjes verzorgd! Van classics zoals de Negroni tot zelf gedistilleerde spirits: alles smaakt geweldig!

Belroy’s Bijou, Graaf Van Egmontstraat 20, 2000 Antwerpen

2. Black Smoke – Antwerpen

Na het werk van een zalige cocktail nippen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Antwerpen: dat kan in de rooftop bar van het Antwerpse Black Smoke. De beste barmannen van België switchen zonder schroom tussen het shaken van award-winning cocktails en het tappen van lokale crafted beers direct uit de kelder. Heb je na al dat drinken honger gekregen? Blijf dan zeker zitten, want naast een hippe bar is Black Smoke ook een BBQ-restaurant. Om duimen en vingers bij af te likken!

Black Smoke, Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen

3. Cocktails at Nine – Antwerpen

Onder het wakend oog van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, midden in het centrum van Antwerpen, vind je de stijlvol ingerichte en gezellige cocktailbar Cocktails at Nine terug. Met veel passie maken de creatieve bartenders heerlijke drankjes klaar met een overvloed aan dagverse ingrediënten. Probeer zeker eens een drankje met de heerlijke gin G’Vine. Tijdens zwoele zomeravonden kan je van je cocktail slurpen op twee gezellige terrassen.

Cocktails at Nine, Lijnwaadmarkt 9, 2000 Antwerpen

4. Alice Cocktail Bar – Brussel

Eerst wat shoppen in de Brusselse Louizalaan en daarna tot rust komen bij een lekker drankje: een werkdag kan niet mooier eindigen, toch? Spring zeker eens binnen in Alice Cocktail Bar. Het is de place to be om in een unieke omgeving – de inrichting is echt prachtig – van de beste cocktails te genieten. ’s Avonds is er trouwens vaak live muziek, ideaal om met wat extra schwung die stresserende werkdag van je af te schudden.

Alice Cocktail Bar, Louizalaan 190, 1050 Brussel

5. Crystal Lounge – Brussel

Wil je even ontsnappen aan de drukte van de grootstad? Breng dan een bezoek aan de Crystal Lounge. Op hun grote afgesloten terras kan je helemaal tot rust komen met een lekkere cocktail in de hand. Ook binnen is het gezellig vertoeven in het moderne, maar warme interieur. Naast een hippe cocktailbar is Crystal Lounge ook een hoog aangeschreven restaurant, met een variëteit aan lekkere vlees- en visgerechten. Aanrader!

Crystal Lounge, Gulden-Vlieslaan 40, 1050 Brussel

6. Sandton Hotel Reylof – Gent

Het Sandton Hotel Reylof is niet alleen een van de meest fancy verblijfplaatsen in Gent, maar het heeft ook een van de beste cocktailbars en restaurants van de stad. Spoel de drukke werkdag van je af met een lekkere gin-tonic – die met de gin G’Vine is een van de toppers – en vul daarna je maag met een van de verfijnde gerechten op de kaart. Extra voordeel: als je te veel gedronken hebt, kan je gewoon in het hotel blijven slapen ;-).

Sandton Hotel Reylof, Hoogstraat 36, 9000 Gent

7. Belga Queen – Gent

In de zomer is de Graslei in Gent sowieso the place to be. Er hangt een gezellige sfeer en het zicht op de rivier de Leie zorgt voor een uniek beeld. Zit je liever niet op de grond langs het water, vlei je dan neer op het levendige terras van restaurant Belga Queen. Je kan er terecht voor lekkere cocktails, maar je kan er ook uitmuntend eten – een van de specialiteiten is een royale zeevruchtenschotel. Ook binnenin is de setting uniek en waan je je in de Middeleeuwen.

Belga Queen, Graslei 10, 9000 Gent

8. Lebeau Hotel Zoute – Knokke

Op zoek naar een afterwork hotspot in Knokke? Breng dan een bezoek aan de bar van Lebeau Hotel Zoute. De verfijnde drankjes en heerlijke hapjes zullen je niet teleurstellen!

Lebeau Hotel Zoute, Zoutelaan 175, 8300 Knokke-Heist

9. Zoute Strand Bar – Knokke

Wil je na het werk liever even uitblazen op het strand? Dan is de Zoute Strand Bar de ideale plaats voor afterwork drinks. Geniet van een verfrissend drankje met je voeten in het warme zand. En als je nog meer afkoeling wil, neem dan zeker je zwemgerief mee ;-).

Zoute Strand Bar, Zeedijk-Het Zoute 827, 8300 Knokke-Heist

Genoeg opties dus voor een leuke afterwork activiteit met je collega’s. Bestel een drankje met de gin G’Vine en sluit je werkdag af in een heerlijke omgeving. De dag nadien zal je met nog meer energie naar het werk gaan.

Gesponsorde artikelen