Opnames ‘The Good Place’ seizoen 4 zijn begonnen!

Opnames ‘The Good Place’ seizoen 4 zijn begonnen!

Netflix-reeks ‘The Good Place’ krijgt een vierde seizoen en de opnames daarvan zijn al begonnen. De reeks over het vreselijkste, en tegelijk grappigste hiernamaals ooit, komt waarschijnlijk wel pas volgend jaar naar Netflix. Maar fans hebben dus al iets om naar uit te kijken.

The Good Place is zonder twijfel de leukste reeks over het hiernamaals ooit en doet ons er zelfs een beetje van dromen dat we ooit in de hel terechtkomen. De reeks telt op dit moment al drie vermakelijke seizoenen en het vierde is dichterbij dan je misschien zou denken.

Seizoen 4

De opnames voor het vierde seizoen van The Good Place zijn namelijk van start gegaan. In een korte video op Twitter laat het programma weten dat The Soul Squad herenigd is en dat de opnames dus volop aan de gang zijn.

In de video zien we al onze favoriete personages terug: Eleonor (Kristen Bell), Chidi (William Jackson Harper), Tahani (Jameela Jamil), Janet (D’Arcy Carden), Michael (Ted Danson) en Jason (Manny Jacinto). De zogenaamde Soul Squad heeft het duidelijk naar z’n zin en wij natuurlijk ook.

Wanneer het nieuwe seizoen uitgezonden zal worden, is nog niet geweten. Maar we mogen het waarschijnlijk verwachten in het najaar van 2019 of het voorjaar van 2020. De reeks wordt uitgezonden op NBC, maar verschijnt al meteen op Netflix. Daardoor zal je het nieuwe seizoen dus niet meteen kunnen bingen, maar zal je op de goede oude manier elke week één aflevering te zien krijgen.

In afwachting van het vierde seizoen van The Good Place, kan je hier onze top 50 van de beste reeksen op Netflix vinden

Gesponsorde artikelen