‘OTIS’ binnenkort te zien op GoPlay: Leer hier alvast de personages kennen

Goed nieuws voor de fans van wtFOCK. Terwijl die serie ondertussen al twee seizoenen opnieuw te zien is op de kanalen van Play, komt er binnenkort, vanaf vrijdag 17 mei, ook een spin-off. Die zal gaan over het personage Otis, die fans eerder dus al leerden kennen in  wtFOCK: Ada en  wtFOCK: Anaïs.

Jongerenreeks wtFOCK blijft immens populair. Al seizoenenlang maakt de serie verschillende taboes bespreekbaar, en komen er heel wat thema’s aan bod die leven bij de jongeren vandaag. Vorig jaar kwam Play met een volledig nieuwe generatie.

Door de ogen van het personage Ada (Ella van Remortel) leerden we een volledig nieuwe groep kennen. Na het seizoen van Ada kwam er afgelopen herfst ook een seizoen uit over Anaïs (Laura Bekaert). Om het succes te blijven ondersteunen, komt Play binnenkort dus ook met een extra verhaal rond Otis (Mathis Mavuela).

OTIS

In tegenstelling tot de vorige twee seizoenen van wtFOCK, zal het nieuwe verhaal geen wtFOCK: Otis heten, maar wel gewoon OTIS. Of dat wil zeggen dat de inhoud anders zal zijn en of we enkele personages uit de eerdere seizoenen niet meer zullen terugzien, is nog niet bekend.

Wat we wel al weten is dat acteur Mathis Mavuela zal terugkeren in de rol van Otis en dat we ook acteurs Laura Bekaert en Nona ’t Jolle terug te zien zullen krijgen als Anaïs en Hanne. Naast hen maakte Play ook al via Instagram bekend dat ook acteurs Lauren Versnick (Liv), Brecht Dael (Elias) en Felix Meyer (Jules) hun intrede zullen doen.

OTIS is vanaf vrijdag 17 mei te volgen op GoPlay.

Meer
Lees meer...