Pairi Daiza werft aan! Goed nieuws voor 200 dierenvrienden

Pairi Daiza werft aan! Goed nieuws voor 200 dierenvrienden

Is het stiekem (of niet zo stiekem) al jaren jouw droom om in een dierentuin te werken? Dan kan die wel eens snel in vervulling gaan. Want dierenpark Pairi Daiza werft nieuwe werkkrachten aan. En het beste nieuws is dat het niet om enkele vacatures gaat, maar om 200 in één keer.

Werken in een dierentuin, tussen de panda’s, tijgers en zebra’s, het is waarschijnlijk de droom van heel wat dierenvrienden. En die droom kan dit jaar in vervulling gaan. Pairi Daiza is voor het komende jaar namelijk op zoek naar maar liefst 200 nieuwe werknemers. En daar kan jij er eentje van worden.

Vacature

Pairi Daiza, de Waalse dierentuin die vorig jaar verkozen werd tot beste dierentuin van Europa, werft dus heel wat nieuwe mensen aan. En het goede nieuws daarbij is dat ze specifiek op zoek zijn naar Nederlandstaligen.

De 200 nieuwe werknemers bestaan uit 100 seizoenswerkers en 100 interims. Die zullen vooral ingezet worden in de restauratiepunten, maar ook in de boetiekjes, de onderhouds- en controlediensten, het onthaal, de ticketing en de verschillende hotels. In Pairi Daiza zullen er dit jaar namelijk een hotel en lodges openen, waarbij je tussen de dieren kan overnachten. Zo’n nieuwe accomodaties vragen natuurlijk om nieuw personeel en dat wordt nu gezocht.

Instagram pairidaizaofficial

Uitbreiding

Naast nieuwe slaapaccomodatie zal Pairi Daiza dit jaar ook meer openingsdagen hebben. Naast de zomerperiode van 6 april tot 11 november, zal het park ook geopend zijn in de kerstperiode. De deuren gaan dan opnieuw open op 14 december en je kan tot 5 januari 2020 de kerstsfeer opsnuiven in Pairi Daiza.

Naast de extra openingsdagen komt er ook een fysieke uitbreiding in de vorm van een nieuw gebied. Dat gebied zal ‘The Last Frontier’ heten en een gebied van acht hectare omvatten. In ‘The Last Frontier’ zullen dieren verzameld worden die te vinden zijn in de Canadese provincie Brits-Colombia. Denk dus aan bruine en zwarte beren, maar ook wolven, poema’s, Stellerzeeleeuwen en elanden.

Jobbeurs

Omdat het om zo’n groot aantal vacatures gaat, houdt Pairi Daiza voor de selectie een jobbeurs. Deze gaat door op 29, 30 en 31 januari. Wie graag wil solliciteren, moet zich eerst inschrijven voor die jobbeurs.

Dat kan via de website van Pairi Daiza. Nadat je je geregistreerd hebt, krijg je een uitnodiging met het tijdstip en de locatie van je afspraak met het HR-team van Pairi Daiza.

Veel succes!

Instagram pairadaizaofficial

Gesponsorde artikelen