Left Right
scrollTop top

Pas op Rosanna: Temptation Alex heeft oncontroleerbare woede-uitbarstingen


Pas op Rosanna: Temptation Alex heeft oncontroleerbare woede-uitbarstingen

Er staat nog veel te gebeuren in Temptation Island, da’s duidelijk. Verleider Alex heeft gisteravond samen met Danyla en Ken een optreden gegeven in Roeselare. Het was een wilde nacht… En niet op de dansvloer! Alex timmerde een fan in het ziekenhuis en bracht de avond door met verleidster Danyla. De spierbundel loopt nochtans al vier afleveringen trouw achter Rosanna. Nu bewijst hij dat hij oncontroleerbare testosteronimpulsen heeft. Dat belooft voor de nieuwe afleveringen …

Temptation Island-verleider Ken en de overspelige Lize werden vorig weekend al samen gespot in Gent.

Nu maakt de Nederlandse verleider Alex brokken. Hij gaf gisteravond een After Work-optreden in Roeselare met Ken en verleidster Danyla. Alex en Danyla logeerden samen in het Parkhotel. Na enkele uren in café Chicon ging het duo op zoek naar een pita. Ze lieten zich rijden door N.V., een fan van Temptation Island.

Elke pitazaak in het West-Vlaamse boerengat leek gesloten te zijn, en daar werd Alex wild van. De spierbundel wou zelf achter het stuur kruipen en als een woeste stier probeerde hij de sleutels van N.V. af te nemen.

‘Volwassen’

Toen N.V. bleef weigeren, kwam Alex erg ‘volwassen’ uit de hoek: hij smeet zijn niets vermoedende fan op het asfalt en verkocht hem enkele schoppen in zijn zij.

Na het voorval kroop de toegetakelde fan weer zin zijn auto. In het ziekenhuis bleek dat hij twee gebroken ribben heeft.

Toch niet zo volwassen van Alex? Op het laatste kampvuur kreeg Rosanna pikante beelden te zien van haar vriend Niels. Alex troostte Rosanna door te zeggen dat Niels nog een jongetje is en over zichzelf zei hij: “Ik heb op mijn 25ste al meer meegemaakt dan sommigen op hun veertigste.” Dat heeft onze wandelende kleerkast nu wel bewezen, met zijn voeten dan nog.

Vrijgezel?

Naast al dat geweld waren wij toch verbaasd dat Alex niet met Rosanna aan het pintelieren was. Al sinds het begin van Temptation loopt hij achter Rosanna die een zwak heeft voor gespierde mannen.

Volgens zijn Facebook-profiel zou Alex nog steeds vrijgezel zijn.

Op de Meet & Greet met de mannelijk koppels zei hij ook tegen Niels: “ik ga vieze dingen doen met je meisje”.

Geen Keeper in de Goal

En als we naar Niels zijn kampvuurbeelden kijken, lijkt dat fatale moment steeds dichterbij te komen. Op die beelden zie je Niels lapdancen met verleidster Parastoo. Hij trekt haar slipje uit met zijn voet en steekt zijn handen zelfs in haar slipje. De viespeuk!

Zijn Rosanna heeft ook al laten weten dat haar relatie met Niels voorbij is. Wij kijken alvast uit naar de nieuwe aflevering op woensdag.

Gedagvaard

Alex en Danyla werden verhoord in hun hotel, ze weigerden mee te werken met de politie. De camerabeelden van de afranseling worden opgevraagd en binnenkort moet Alex zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank.

Geen vuiltje aan de lucht: Alex enkele uren voor zijn optreden in Roeselare.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938