‘Physical: 100’ seizoen 2 krijgt nieuwe teaser waarin deelnemers elkaar leren kennen

Netflix heeft een nieuwe teaser gelost voor het tweede seizoen van Physical: 100. Na een succesvol eerste seizoen keert het Zuid-Koreaanse spelprogramma volgende week terug voor een tweede seizoen. De nieuwe teaser toont de eerste momenten uit het tweede seizoen, waarin de deelnemers te weten komen tegen wie ze het zullen opnemen.

Binnen precies één week gaat het tweede seizoen van Physical: 100 van start op Netflix. Daarin zullen opnieuw 100 Zuid-Koreaanse bekende en onbekende mensen het tegen elkaar opnemen in verschillende proeven. Deze zullen uitmaken wie de persoon is met de beste fysiek. De 100 deelnemers kenden we al, maar in een nieuwe teaser zien we ook hoe zij zelf kennismaken met hun competitie.

Physical: 100 seizoen 2

Net zoals in het eerste seizoen van Physical: 100 zijn er verschillende grote namen bij de deelnemers van het spelprogramma. Voor ons zijn deze mensen misschien niet zo gekend, maar er zijn verschillende legendarische atleten, acteurs en YouTubers te vinden bij de deelnemers. In de nieuwe teaser zien we hoe de deelnemers net zoals in het vorige seizoen een voor een hun intrede maken in de zaal met alle borstbeelden.

In de teaser krijgen we de entree van enkele grote namen te zien. Zo is zwemster Jung You-in de eerste die de arena mag betreden. Zij krijgt al snel het gezelschap van acteur Lee Jae-yoon, die duidelijk een van de bekendste deelnemers van het seizoen is. Je kan hem ook kennen van de serie Weightlifting Fairy Kim Bok-joo. Daarnaast zien we ook heel wat nationale atleten binnenkomen. “Het voelt alsof het Independence Movement Day is met hoeveel Koreaanse vlaggen ik hier zie”, grapt een van de deelnemers zo.

Bij deze nationale atleten is Jung Ji-hyun, die in 2004 goud pakte op de Olympische Spelen in het worstelen. Hij heeft grote schoenen om te vullen want in het vorige seizoen schopten zijn collega-worstelaars Nam Kyung-jin en Jang Eun-sil het ver in de wedstrijd. Maar vooral crossfitter Amotti wordt iemand om naar uit te kijken, want het eerste seizoen van Physical: 100 werd natuurlijk gewonnen door crossfitter Woo Jin-yong. Brandweerman Hong Beom-seok is dan weer de enige kandidaat die terugkeert uit het eerste seizoen. Hij staat erop gebrand om het verder te schoppen dan in het eerste seizoen.

Legendes

Maar ook deze keer zijn er levende legendes bij de deelnemers. De eerste daarvan is judolegende Lee Won-hee, die als eerste Zuid-Koreaan de grand slam in het judo haalde en ook wereldkampioen werd in het judo. Hij wordt als een held ontvangen door de rest van de deelnemers.

Op het einde van de teaser zien we ook MMA-vechter Kim Dong-hyun aka Stun Gun arriveren. Hij wordt door de aanwezige deelnemers alvast omschreven als “de man van seizoen 2”. Of dat ook echt zo is, zullen we te zien krijgen vanaf dinsdag 19 maart, want dan gaat het tweede seizoen van start.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...