Left Right
scrollTop top

P!nk lost ‘Cover Me In Sunshine’: nummer met 9-jarig dochtertje Willow


Pink Willow Sunshine
© Screenshot YouTube/P!nk

P!nk is een trotse mama. En dat heeft de zangeres nog maar eens duidelijk gemaakt. Ze heeft het nummer Cover Me In Sunshine op de wereld losgelaten, en daarin zingt ze samen met haar negenjarige dochter Willow Sage Hart.

P!nk is van veel markten thuis. Maar voor haar nieuwste nummer Cover Me In Sunshine keert ze terug naar haar roots. En dat mag je redelijk letterlijk nemen. Want ze heeft het nummer samen met haar dochtertje Willow gemaakt.

Cover Me In Sunshine

“Ik hoop dat dit een lach op jullie gezichten tovert”, schreef P!nk op Instagram. En als het nummer zelf daar niet in slaagt, dan word je gegarandeerd gelukkig als je naar de videoclip van Cover Me In Sunshine kijkt.

Die video bestaat namelijk uit allerlei filmpjes die P!nk samen met Willow heeft gemaakt. Moeder en dochter maken plezier, en de liefde spat ervan af.

Zoon in een metalband

In de aankondiging van het nummer vertelde de 41-jarige zangeres ook over haar zoon. De vierjarige Jameson zingt … “anders”. “Ik vermoed dat hij in een metalband zal belanden”, verklapt ze.

TikTok

Die speciale manier van zingen deelde P!nk ook al via TikTok. Daar deelde ze video’s van haar kinderen die Cover Me In Sunshine zingen.

Willow

Jameson: “This one is trouble


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.293.209
 • Aantal
  doden
  2.536.778
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  772.294
 • Aantal
  doden
  22.106