Na wtFOCK komt Play ook met spin-off ‘Otis’ over personage uit de reeks

Goed nieuws voor de fans van wtFOCK. Terwijl die serie ondertussen al twee seizoenen opnieuw te zien is op de kanalen van Play, komt er binnenkort ook een spin-off. Die zal gaan over het personage Otis, die fans eerder dus al leerden kennen in wtFOCK: Ada en wtFOCK: Anaïs.

Jongerenreeks wtFOCK blijft immens populair. Al seizoenenlang maakt de serie verschillende taboes bespreekbaar, en komen er heel wat thema’s aan bod die leven bij de jongeren vandaag. Sinds begin dit jaar startte GoPlay met een compleet nieuwe generatie van de reeks. 

Door de ogen van het personage Ada (Ella van Remortel) leerden we zo een volledig nieuwe groep kennen. Na het seizoen van Ada kwam er afgelopen herfst ook een seizoen uit over Anaïs (Laura Bekaert). Om het succes te blijven ondersteunen, komt Play binnenkort dus ook met een extra verhaal rond Otis (Mathis Mavuela).

Otis

In de nieuwe seizoenen van wtFOCK leerden kijkers Otis kennen als een uitbundige, positieve kerel die af en toe iets te eerlijk uit de hoek komt. Daarnaast is hij zonder twijfel ook de meest ervaren vriend uit de vriendengroep. Hij heeft het vaak over dates, nachtjes weg met andere jongens, enzovoort.

De nieuwe reeks Otis zal daar verder op ingaan. Na een nachtje stappen wordt hij op straat aangesproken door een modellenscout die hem uitnodigt voor een fotoshoot: het begin van een rollercoaster, want hij maakt snel kennis met wondere wereld van de catwalk en vooral de extravagante feestjes. Daar komt hij in aanraking met drank, drugs en grensoverschrijdend gedrag. Iets waar hij mentaal en fysiek bijna aan ten onder dreigt te gaan.

Otis zal later dit voorjaar te zien zijn op Play4.

Meer
Lees meer...