Play4 komt met zomerprogramma ‘Café Congé’

De zomer is begonnen en dat betekent dat ook de zomerprogrammatie weer van start gaat. Door de drukke sportzomer ziet die er anders uit dan normaal, maar toch komt Play4 in augustus met een nieuw zomerprogramma. Het gaat om Café Congé, een dagelijkse talkshow.

In de wintermaanden is er De Tafel van Gert, maar nu komt Play4 ook in de zomermaanden met een talkshow. In augustus en september nemen vijf hosts elk om de beurt de fakkel en brengen ze elke dag interessante gasten aan tafel. Café Congé gaat op 12 augustus van start en loopt tot in september.

Café Congé

Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee doorheen de zomerse actualiteit. Van maandag tot en met donderdag komt er telkens een andere bekende centrale gast langs. Die vertelt over de zomers van toen, maar ook over toekomstige plannen. Daarnaast schuift er ook een gast aan die op een bijzondere manier in het nieuws was deze zomer en komt er nog een ‘Bekende Vlaming mét een agenda’ langs. Wat dat laatste precies betekent, valt af te wachten.

De eerste week bijt Cath Luyten de spits af om haar zomerse gasten te ontvangen in de studio van Café Congé in Play Zuid. Nadien is het de beurt aan Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët om hun gasten en de kijker op sleeptouw te nemen. Op die manier ziet geen enkele week er hetzelfde uit.

Een opname van Café Congé bijwonen kan via GoPlay.

Meer
Lees meer...